Schar Pan Multigrano chléb—250 g

Chléb speciální bez lepku krájený se zrníčky. Potravina speciálně připravena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovin. ALERGENY: SÓJA.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3603645 | Zbozi: 18127928

Popis produktu

Chléb speciální bez lepku krájený se zrníčky. Potravina speciálně připravena pro osoby s nesnášenlivosti lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovin. ALERGENY:
SOJA.

Užití

Chléb je ideální na chutné sendviče na cesty nebo dětem do školy na svačinu.

Dávkování

Bez omezení.

Prevence

Při bezlepkové dietě smíte jíst vše, kromě potravin obsahujících lepek (to znamená vyrobených z pšenice, žita, ovsa a ječmene), proto bezlepkové potraviny poznáte podle symbolu přeškrtnutého klasu. Dobrá zpráva je, že po nasazení bezlepkového jídelníčku se Vaše zdravotní problémy zmírní a do určitého času zcela vymizí.

Fakta

Po nasazení bezlepkové diety je bezprostředním důsledkem vymizení klinických příznaků. U osoby s typickými příznaky jsou účinky bezlepkové diety zázračné. Za několik dní se vylepší chuť k jídlu i celková nálada. U dětí s bezlepkovou dietou se opět dostaví přirozený růst. Včasná léčba bezlepkovou dietou snižuje především riziko dlouhodobých komplikací.

Poznámka

Více informací o celiakii najdete například na stránkách Klubu celiake Brno www.klubceliakie.cz, Společnosti pro bezlepkovou dietu Praha www.celiak.cz, nebo oficiální stránce pro celiaky na Slovensku www.celiakia.sk, se kterými partnersky spolupracujeme.
Oficiální stránky firmy Schár www.schaer.com.

Složení

Pitná voda, kuku-řičný škrob, rýžová mouka, rostlinná vláknina (psyllium, citrusové plody), Iněná semínka 2,8%, zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; slunečnicový olej, sójová bílkovina, slunečnicová semínka 1,7%, pekařské droždí, prosné semeno 1,1%, jedlá sůl, cukr, okyselující složka: kyselina citronová. Může obsahovat stopy vlčího bobu a hořčice. Baleno v ochranné atmosféře.
Výživové údaje na 100g: 989 kJ/235 kcal; Tuky: 4,9g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6g; Sacharidy 40g; z toho cukry: 7,0g; Vláknina: 8,0; Bílkoviny: 3,6g; Sůl: 1,1g
Údaje o firmě .
Firma Kleis, s.r.o.už od roku 2003 dováží a distribuuje po celé České republice a
Slovensku světově známé bezlepkové potraviny prvotřídní kvality z Itálie, známé pod značkou Schár. Bezlepkové potraviny Schár patří k tomu nejlepšímu a nejchutnějšímu, co lze jíst v případě bezlepkové diety.
Více se dozvíte na našich internetových stránkách www.kleis.cz.

Příbalový léták