Bezlepková směs na chléb rustikální—500 g

Směs na chléb, obsahuje lněnou a jablečnou vlákninu apod. Obsah vystačí na celý kilogramový bochník chleba. Lze připravit v domácí pekárně nebo v běžné troubě. Obsah lepku je nižší jak 20mg na 1000g výrobku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2665041 | Zbozi: 18106828

Popis produktu

Směs na chléb, obsahuje Iněnou a jablečnou vlákninu apod. Obsah vystačí na celý kilogramový bochník chleba. Lze připravit v domácí pekárně nebo v běžné troubě. Obsah lepku je nižší jak 20mg na 1000g výrobku.

Užití

Chléb pro zdraví... splňuje náročné požadavky nejen na bezlepkovo dietu, ale i dietu diabetickou. Má příznivý glykemický index a vysoký obsah vlákniny především z celozrnného Inu. Splňuje tak tedy požadavky zákazníka na zdravý a chutný chléb.
Při přípravě v domácí pekárně do vlažné vody přidáme droždí, olej a vsypeme směs.
Postupujeme dle návodu na obalu. Při přípravě v klasické troubě rovněž dodržíme postup uvedený na obalu, necháme těsto 45-60 minut kynout pod vlhkou utěrkou a poté asi 60 minut pečeme.

Dávkování

Jedno balení směsi vystačí na necelý kilogram chleba.

Kontraindikace

Nekonzumujte při známé přecitlivělosti na některou složku výrobku.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy

Složení

Skrob pšeničný deproteinovaný, lupinová mouka, jáhlová mouka, maniokový škrob, bramborové vločky, vláknina (Iněná, jablečná), cukr, sůl, guarová mouka, jablkový prášek, koření.
Údaje o firmě ,
NOMINAL CZ OBCHODNÍ s.r.o.
Vídeň 6
Velké Meziříčí 594 01 cz infoanominal.cz
Wwww.nominal.cz

Příbalový léták