Schar Housky k dopečení Ciabatta —4x50 g

Pečivo speciální bez lepku - 4 x 50 g. Potravina speciálně připravena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových a bez pšeničných surovin. ALERGENY: SÓJA.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2625391 | Zbozi: 18106420

Popis produktu

Pečivo speciální bez lepku - 4 x 50 g. Potravina speciálně připravena pro osoby s nesnášenlivosti lepku, vyrobená z bezlepkových a bez pšeničných surovin. ALERGENY:
SOJA.

Užití

Ciabatta chutná nejlépe ještě teplá, namočená v olivovém oleji a balsamiku nebo jen tak potřená máslem.
Příprava: před pečením lehce navlhčit vodou. V předehřáté troubě péct při teplotě 200 — 210"C na požadované zhnědnutí 8 — 10 minut. Tyto housky jsou předpečené.

Dávkování

Bez omezení.

Fakta

Po nasazení bezlepkové diety je bezprostředním důsledkem vymizení klinických příznaků. U osoby s typickými příznaky jsou účinky bezlepkové diety zázračné. Za několik dní se vylepší chuť k jídlu i celková nálada. U dětí s bezlepkovou dietou se opět dostaví přirozený růst. Včasná léčba bezlepkovou dietou snižuje především riziko dlouhodobých komplikací.

Poznámka

Více informací o celiakii najdete například na stránkách Klubu celiake Brno www.klubceliakie.cz, Společnosti pro bezlepkovou dietu Praha www.celiak.cz, nebo oficiální stránce pro celiaky na Slovensku www.celiakia.sk, se kterými partnersky spolupracujeme)

Složení

Kukuřičný škrob, pitná voda, kváskové těsto 12%, (rýžová mouka, pitná voda), kukuřičná mouka, rýžová mouka, rostlinná vláknina (psyllium), zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; pekařské droždí, sójová bílkovina, slunečnicový olej, extra panenský olivový olej 0,9%, jedlá sůl, regulátory kyselosti: kyselina citronová, kyselina vinná. Může obsahovat stopy hořčice. Baleno v ochranné atmosféře.
Výživové údaje na 100g: 969 kJ/230 kcal; Tuky: 3,3g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6g; Sacharidy 42g; z toho cukry: 3,9g; Vláknina: 6,8g; Bílkoviny: 4,6g; Sůl: 1,2g
Údaje o firmě .
Firma Kleis, s.r.o.už od roku 2003 dováží a distribuuje po celé České republice a
Slovensku světově známé bezlepkové potraviny prvotřídní kvality z Itálie, známé pod značkou Schár. Bezlepkové potraviny Schár patří k tomu nejlepšímu a nejchutnějšímu, co lze jíst v případě bezlepkové diety.
Více se dozvíte na našich internetových stránkách www.kleis.cz

Příbalový léták