Labeta Chléb dýňový bez lepku—550 g

Směs pro přípravu bezlepkového chleba pro každodenní stravu – tentokráte opět pro příznivce zrníčkových chlebů - dýňový (tykev). Balení obsahuje kromě směsi na chléb též instantní droždí. Příprava možná i v domácí pekárně.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3691756 | Zbozi: 18136593

Popis produktu

Směs pro přípravu bezlepkového chleba pro každodenní stravu — tentokráte opět pro příznivce zmíčkových chlebů - dýňový (tykev). Balení obsahuje kromě směsi na chléb též instantní droždí. Příprava možná i v domácí pekárně.

Užití

Oba sáčky smícháme, přidáme 380ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60—75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170—180"C asi 60 minut.
Použití pro domácí pekárny: do domácí pekárny nalijeme 380ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než je doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chléb, přidáme sušené droždí a zapneme program s dobou trvání cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free, apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu.
Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez Vaší práce.

Dávkování

Postupujte podle návodu na obale.

Složení

Bramborový škrob, rýžová mouka, semena tykve (dýně) 10 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar, rostlinná vláknina, kmín, barvivo: amoniakový karamel, kyselina citronová.
Údaje o firmě www.labeta.cz

Příbalový léták