Sarapis Soja—90 tobolek

Doplněk stravy je určený zejména ženám v období klimakteria - přechodu. Obsahuje včelí produkty, extrakty ze soji a červeného jetele, vitamin C a železo.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3757367 | Zbozi: 18130011

Popis produktu

Doplněk stravy je určený zejména ženám v období klimakteria - přechodu. Obsahuje včelí produkty, extrakty ze soji a červeného jetele, vitamin C a železo.

Užití

Sarapis Soja přináší pomoc pro tělesnou a psychickou pohodu ženy, a to nejen přímo v období klimakteria, ale blahodárně působí také v období před menopauzou a po menopauze, kdy příznivě působí na hormonální rovnováhu ženy. Preparát je vhodný také pro ženy, které nechtějí nebo nemohou užívat hormonální substituční terapii. - Kombinace látek obsažených v Sarapisu Soja příznivě působí na nepříjemné tělesné projevy klimakteria (tzv. vegetativní syndrom). - Červený jetel přispívá k pohodlnému prožití menopauzy. - Včelí mateří kašička v kombinaci s pylem má příznivý vliv na hormonální aktivitu. - Včelí mateří kašička je považována za elixír mládí, má blahodárné vlastnosti v mnoha směrech lidského zdraví a podporuje také přirozenou obranyschopnost a imunitu. - Včelí pyl je antioxidantem a působí na kardiovaskulární systém. - Vitamin C přispívá k normální činnosti nervové soustavy a přispívá k normální psychické činnosti. - Vitamin D3 přispívá k normální hladině vápníku v krvi a příznivě tak působí na normální stav kostí. - Vitamin B6 přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k regulaci hormonální aktivity. - Vitamin C napomáhá normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci krevních cév, dásní, zubů, kůže, chrupavek a kostí.

Dávkování

1 až 2 kapsle denně. Při intenzivnějších obtížích užívejte 2 kapsle denně. První kapsli ráno nalačno a druhou kapsli večer. Kapsle zapít. Doporučujeme dlouhodobější užívání preparátu pro plné využití příznivých vlastností včelích produktů v kombinaci s fytoestrogeny a vitamíny.

Příznaky

První příznaky se začínají objevovat většinou 6 až 7 let před poslední menstruací, která přichází v průměru mezi 49. a 51. rokem života ženy. Tyto potíže mohou dále přetrvávat i několik let. Zpočátku se období klimakteria projevuje mírnými výkyvy v délce menstruačního cyklu a změnami intenzity menstruačního krvácení. K tomu se brzy přidávají nepříjemné vnější příznaky — návaly horka a potu, bušení srdce, kolísání krevního tlaku, nervozita, změny nálad (spíše směrem k depresivitě a úzkosti), podrážděnost, poruchy spánku, občasné závratě, brnění v končetinách a mohou se vyskytnout i bolesti na hrudi.

Prevence

Zdravá životospráva, pestrá strava bohatá na vitaminy a stopové prvky, konzumace pokrmů ze sóji aj. Důležitá je přiměřená tělesná aktivita.

Kontraindikace

Zádné kontraindikace nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Bez vedlejších účinků. Zvýšené opatrnosti je třeba dbát v případě alergie na včelí produkty.

Fakta

Doplněk stravy je určený zejména ženám v období klimakteria - přechodu. Obsahuje včelí produkty, extrakty ze soji a červeného jetele, vitamin C a železo.

Složení

mg květního pylu, 100 mg fermentovaného pylu, 68,75 mg extraktu ze sojových bobů a 25 mg extraktu z červeného jetele. Tyto dva extrakty obsahují celkem 37,5 mg fytoestrogenů. 20 mg vitaminu C (25 % RHP), 3 mg železa (21% RHP), 2,8mg vitaminu
B6 (200%RHP) a 5 u vitamin D3 (100% RHP).
Údaje o firmě
VEGALL pharma s.r.o. je česká společnost s dlouholetou tradicí, která již od roku 1998 dodává na český trh přírodní preparáty, které úspěšně pomáhají při mnoha obtížích.
Doplňky stravy z nabídky VEGALL Pharma s.r.o. se těší velké oblibě u svých uživatelů a jsou určeny jak ženám, tak i mužům. Více o společnosti na www.vegall.cz.

Příbalový léták