Sarapis Soja—60 tobolek

Doplněk stravy, který přináší pomoc pro tělesnou a psychickou pohodu ženy, a to nejen přímo v období klimakteria, ale blahodárně působí také v období před menopauzou a po menopauze.

Cena vč. DPH
579 Kč
649 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 9005333000711 | Zbozi: 18101774

Popis produktu

Doplněk stravy, který přináší pomoc pro tělesnou a psychickou pohodu ženy, a to nejen přímo v období klimakteria, ale blahodárně působí také v období před menopauzou a po menopauze.

Užití

Představujeme Vám vylepšený Sarapis Soja, který přináší pomoc pro tělesnou a psychickou pohodu ženy, a to nejen přímo v období klimakteria, ale blahodárně působí také v období před menopauzou a po menopauze, kdy příznivě působí na hormonální rovnováhu ženy. Preparát je vhodný také pro ženy, které nechtějí nebo nemohou užívat hormonální substituční terapii. - Kombinace látek obsažených v Sarapisu Soja příznivě působí na nepříjemné tělesné projevy klimakteria (tzv. vegetativní syndrom). - Červený jetel přispívá k pohodlnému prožití menopauzy. - Včelí mateří kašička v kombinaci s pylem má příznivý vliv na hormonální aktivitu. - Včelí mateří kašička je považována za elixír mládí, má blahodárné vlastnosti v mnoha směrech lidského zdraví a podporuje také přirozenou obranyschopnost a imunitu. - Včelí pyl je antioxidantem a působí na kardiovaskulární systém. - Vitamin C přispívá k normální činnosti nervové soustavy a přispívá k normální psychické činnosti. - Vitamin D3 přispívá k normální hladině vápníku v krvi a příznivě tak působí na normální stav kostí. - Vitamin B6 přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k regulaci hormonální aktivity. - Vitamin C napomáhá normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci krevních cév, dásní, zubů, kůže, chrupavek a kostí.

Dávkování

1 až 2 kapsle denně. Při intenzivnějších obtížích užívejte 2 kapsle denně. První kapsli ráno nalačno a druhou kapsli večer. Kapsle zapít. Doporučujeme dlouhodobější užívání preparátu pro plné využití příznivých vlastností včelích produktů v kombinaci s fytoestrogeny a vitamíny.

Příznaky

První příznaky se začínají objevovat většinou 6 až 7 let před poslední menstruací, která přichází v průměru mezi 49. a 51. rokem života ženy. Tyto potíže mohou dále přetrvávat i několik let. Zpočátku se období klimakteria projevuje mírnými výkyvy v délce menstruačního cyklu a změnami intenzity menstruačního krvácení. K tomu se brzy přidávají nepříjemné vnější příznaky — návaly horka a potu, bušení srdce, kolísání krevního tlaku, nervozita, změny nálad (spíše směrem k depresivitě a úzkosti), podrážděnost, poruchy spánku, občasné závratě, brnění v končetinách a mohou se vyskytnout i bolesti na hrudi.

Prevence

Zdravá životospráva, pestrá strava bohatá na vitaminy a stopové prvky, konzumace pokrmů ze sóji aj. Důležitá je přiměřená tělesná aktivita.

Kontraindikace

Zádné kontraindikace nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Bez vedlejších účinků. Zvýšené opatmosti je třeba dbát v případě alergie na včelí produkty.

Fakta

Doplněk stravy. Není určeno pro děti. Ukládat mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro osoby citlivé na včelí produkty. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Mohou užívat osoby s alergií na lepek. Obal kapsle čistě rostlinného původu — vhodné pro vegetariány.

Složení

mg květního pylu, 100 mg fermentovaného pylu, 68,75 mg extraktu ze sojových bobů a 25 mg extraktu z červeného jetele. Tyto dva extrakty obsahují celkem 37,5 mg fytoestrogenů. 20 mg vitaminu C (25 % RHP), 3 mg železa (21% RHP), 2,8mg vitaminu
B6 (200%RHP) a 5 u vitamin D3 (100% RHP).
Údaje o firmě
VEGALL pharma s.r.o. je česká společnost s dlouholetou tradicí, která již od roku 1998 dodává na český trh přírodní preparáty, které úspěšně pomáhají při mnoha obtížích.
Doplňky stravy z nabídky VEGALL Pharma s.r.o. se těší velké oblibě u svých uživatelů a jsou určeny jak ženám, tak i mužům. Více o společnosti na www.vegall.cz.

Příbalový léták