Izoflavony Duo s vitamínem D—50+10 tobolek

Doplněk stravy Izoflavony Duo s vitamínem D je nehormonální přípravek s obsahem izoflavonů z červeného jetele a sóji a vitamínu D.

Cena vč. DPH
199 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2793140 | Zbozi: 18123047

Popis produktu

Doplněk stravy Izoflavony Duo s vitamínem D je nehormonální přípravek s obsahem izoflavonů z červeného jetele a sóji a vitamínu D.

Účinné látky

Izoflavony 40 mg
Vitamín D 2 ug
Rybí olej Omega-3 300 mg

Užití

Doplněk stravy Izoflavony Duo s vitamínem D je nehormonální přípravek s obsahem izoflavonů z červeného jetele a sóji a vitamínu D. Izoflavony bývají často nazývány také jako fytoestrogeny pro svou chemickou strukturu podobnou ženským pohlavním hormonům estrogenům. Citlivě podporují hormonální rovnováhu a harmonický průběh celého klimakteria (přechodu). Užívání fytoestrogenů představuje vhodnou alternativu pro ženy, které z různých důvodů nemohou nebo nechtějí řešit klimakterické obtíže hormonální substituční terapií.Přípravek je obohacen o vitamín D, který ovlivňuje metabolismus vápníku a fosforu a je velmi důležitý pro správnou mineralizaci kostí.

Dávkování

Pro ženy v menopauze: 1—2x denně 1 kapsli Užívat před jídlem, nekousat, zapít sklenicí vody.Doporučená dávka se nesmí překračovat.

Kontraindikace

Není určeno pro ženy po prodělané rakovině prsu a dělohy.

Fakta

Není určeno pro děti a mladistvé do 18 let, těhotné ženy a kojící matky.Není určeno pro ženy po prodělané rakovině prsu a dělohy.Ukládat mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy.Neužívejte při poruchách krevní srážlivosti nebo užíváte-li jakékoliv léky ovlivňující krevní srážlivost.Užíváte-li jakékoliv léky nebo doplňky stravy, poraďte se o vhodnosti užívání tohoto přípravku se svým lékařem.

Příbalový léták