Minapent se šalvějí Valosun —90 tablet

Minapent® příznivě působí na hormonální rovnováhu ženy v období klimakteria. Rostlinné izoflavony obsažené v přípravku Minapent® vykázaly v klinickém pozorování významný podíl na předcházení a zmírnění všech obtíží v období klimakteria.

Cena vč. DPH
568 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2839760 | Zbozi: 18108907

Popis produktu

Minapent© příznivě působí na hormonální rovnováhu ženy v období klimakteria.
Rostlinné izoflavony obsažené v přípravku Minapent© vykázaly v klinickém pozorování významný podíl na předcházení a zmírnění všech obtíží v období klimakteria.

Užití

Příznivě působí v kterékoliv fázi klimakteria, u žen s menstruací a počínajícími projevy klimakteria (premenopauza) i u žen během přechodu a v období po poslední menstruaci (postmenopauza), u menopauzálních symptomů (návaly horka, pocení, podrážděnost atd.), při nadměrném pocení, u žen, které odmítají syntetickou hormonální léčbu nebo u kterých je podávání hormonálních přípravků kontraindikováno.

Dávkování

Doporučené dávkování: 1 až 2 tobolky denně nalačno, zapít. Dávka 2 tobolky denně je doporučena pro ženy s výraznější intenzitou obtíží. Učinek se obvykle dostavuje během užívání prvního balení, tj. již během 2-4 týdnů. Nepřekračujte doporučenou denní dávku 2 tobolky! Pro dosažení výrazných účinků doporučujeme Minapent© užívat dlouhodobě. Při dlouhodobém užívání je bezpečný.

Příznaky

Pocení, návaly.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Výrobek neobsahuje lepek. Není určeno pro děti! Přípravek je nevhodný pro těhotné a kojící ženy. Není doporučeno kombinovat s hormonální substituční terapií. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu. Při jakémkoliv podezření na jaterní onemocnění přerušte užívání a vyhledejte lékaře.

Složení

Denní dávka (2 tobolky) obsahuje: Červený jetel (Trifolium pratense) extrakt 300 mg,
Šalvěj lékařská (Salvia officinalis) extrakt 100 mg, Ploštičník hroznatý (Cimicifuga racemosa) extrakt 5 mg, Stearan hořečnatý (protispékavá látka), mikrokrystalická celulosa (protispékavá látka), oxid titaničitý (barvivo).
Údaje o firmě
Wwww.valosun.cz

Příbalový léták