Saloos Ricinový olej —50 ml

Výborný na suchou pokožku, regeneruje a zvláčňuje. Skvělý na zhojené jizvy. Pravidelné používání podporuje růst, hustotu a dokonalý vzhled řas a obočí. Účinné jsou rovněž obklady z teplého ricinového oleje přiloženého na kůži namožených částí těla.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3310530 | Zbozi: 18117268

Popis produktu

Výborný na suchou pokožku, regeneruje a zvláčňuje. Skvělý na zhojené jizvy. Pravidelné používání podporuje růst, hustotu a dokonalý vzhled řas a obočí. Učinné jsou rovněž obklady z teplého ricinového oleje přiloženého na kůži namožených částí těla.

Užití

Vhodný na suchou pokožku, výborně regeneruje a zvláčňuje kůži. V kosmetice se doporučuje ředit jej řidšími oleji, např. hroznovým.

Dávkování

Vtírání do pokožky dle potřeby několikrát denně.

Fakta

"Naše firma získala CPK bio "Certifikovaná přírodní kosmetika" jako první výrobce v
České republice. CPK bio je značka kvality stejně jako např. Ecocert, BDIH apod.
Přírodní kosmetika Saloos je vyrobena z pečlivě vybraných rostlinných olejů a bio olejů lisovaných za studena a vzácných esenciálních olejů. Obsahují velké množství bioaktivních látek, vitamínů a minerálů v přirozené podobě. Nevyvolávají alergické reakce, a proto je mohou používat i lidé s citlivou pokožkou, kteří jinak nesnesou žádné jiné kosmetické prostředky."
Údaje o firmě
Wwww.saloos.cz
Díky mimořádné kvalitě a účinkům jsou výrobky Saloos známé a stále oblíbenější. Velká mediální podpora přispívá ke zvyšování k počtu potenciálních spotřebitelů. Naleznete je v přírodních lékárnách, bylinářstvích, lékárnách a v prodejnách zdravé výživy.

Příbalový léták