Topvet Regenerační konopný olej—100 ml

Regenerační konopný olej 100%, k použití na tělo i obličej - účinná pomoc pro ekzematickou pleť, lupenku, svědivou a problematickou pokožku. Přípravek pomáhá tlumit záněty a bolest.

Cena vč. DPH
168 Kč
Dostupnost
skladem 4 ks

PDK: 2452788 | Zbozi: 18113730

Popis produktu

Regenerační konopný olej 100%, k použití na tělo i obličej - účinná pomoc pro ekzematickou pleť, lupenku, svědivou a problematickou pokožku. Přípravek pomáhá tlumit záněty a bolest.

Účinné látky

Cannabis Sativa

Užití

Regenerační konopný olej se využívá jako účinná pomoc pro ekzematickou pleť, lupenku, svědivou a problematickou pokožku. Vhodný je rovněž na suchou pleť a pokožku vystavenou každodennímu stresu velkoměst. Konopný olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny (linolová, alfa-linolenová a zejména gama-linolenová). Přípravek pomáhá tlumit záněty a bolest. Konopný olej zvyšuje obsah ceramidů v pokožce, a tím zvyšuje její přirozenou bariérovou funkci. Pleť hydratuje a regeneruje.
Použití: olej je vhodný ke každodenní péči o suchou a ekzematickou pleť. Olej rychle vsakuje a nedráždí.

Dávkování

Doporučujeme aplikovat večer na čistou pleť.

Příznaky

Konopí seté - Cannabis sativa
Ideální řešení problematické a suché pokožky. Suchá kůže vzniká v důsledku sníženého množství kožních lipidů konkrétně ceramidů. Ceramidy mohou být v deficitu geneticky, používáním saponátů, praním, atp.. Jejich nedostatek sníží bariérovou funkci kůže a velice rychle dochází ke ztrátě vody. Pokožka je následně vysušená, svědivá a přecitlivělá. Taková pokožka je samozřejmě snadno napadnutelná nejrůznějšími infekcemi.

Kontraindikace

Nepoužívejte pri známé přecitlivelosti na některou složku přípravku.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Výrobky Topvet nejsou testovány na zvířatech. Dermatologicky testované. Originální receptura.

Složení

Cannabis Sativa Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, D-Limonene, Linalool
Údaje o firmě www.topvet.cz www.greenidea.cz

Příbalový léták