Topvet Mandlový olej 100%—100 ml

Mandlový kosmetický olej vhodný zejména na suchou kůži se sklony k olupování, svědění a praskání. Pokožku hydratuje, dodává jí vláčnost a hebkost. Pomáhá proti stárnutí pokožky, pro její krásu. Nedráždí a je vhodný pro čištění citlivé pleti.

Cena vč. DPH
194 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594060110356 | Zbozi: 18104038

Popis produktu

Mandlový kosmetický olej vhodný zejména na suchou kůži se sklony k olupování, svědění a praskání. Pokožku hydratuje, dodává jí vláčnost a hebkost. Pomáhá proti stárnutí pokožky, pro její krásu. Nedráždí a je vhodný pro čištění citlivé pleti.

Účinné látky

Prunus Dulcis

Užití

Strom nebo keř pocházející z Kavkazu. Ze sladkých mandlí se získává lisováním velice jemný olej, bohatý na celou řadu biologicky aktivních látek. Mandlový olej se staletí řadí mezi nejluxusnější kosmetické oleje. Bohatý je zejména vitamíny, minerály a nenasycené mastné kyseliny. Je vhodný pro každý typ pleti. Používaný je zejména na stárnoucí a suchou kůži se sklony k olupování, svědění a praskání. Nevyvolává alergické reakce a zklidňuje pokožku. Vhodný k ošetření popálenin, ekzémů, lupénky, akné a hrubé kůže.
Pokožce dodává přirozenou hebkost a vláčnost.

Indikace

* vhodný zejména pro suchou kůži * tlumí projevy lupénky, akné a ekzémů různého původu * aktivně proniká do podkoží, hydratuje a regeneruje * k léčbě spálenin po opalování * nevyvolává alergické reakce * zlepšuje kvalitu vlasů * zklidňuje podrážděnou dětskou pokožku

Dávkování

Aplikuje se přímo na pokožku, kde se rychle vsakuje a nedráždí.

Příznaky

Vhodný zejména na suchou kůži se sklony k olupování, svědění a praskání. Nevyvolává alergické reakce a zklidňuje pokožku. Vhodný k ošetření popálenin, ekzémů, lupénky, akné a hrubé kůže.

Kontraindikace

Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testované. Originální receptura.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Kosmetické oleje provází člověka po celou dobu jeho snahy pečovat o pleť. Oleje jsou přírodním a zcela přirozeným zdrojem cenných a v mnoha případech dokonce nanahraditelných látek. Vitamíny, minerály a stopové prvky obsažené v luxusních kosmetických olejích velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky.
Společnost TOPVET nakupuje oleje za studena lisované, od renomovaných producentů a dodavatelů, aby tím byla zajištěna vysoká kvalita a biologická účinnost. Oleje nejsou konzervovány, a proti žluknutí je stabilizujeme přírodním vitamínem E.

Poznámka

Případný sediment není vadou mandlového oleje.

Složení

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil.
Údaje o firmě
Wwww.topvet.cz www.greenidea.cz

Příbalový léták