Topvet Měsíčkový olej—100 ml

Olej se používá na spáleniny, vyrážky, bércové vředy a kožní ekzémy. Má výrazný protizánětlivý účinek. Zvláčňuje kůži a je velmi vhodný na pooperační jizvy. Často je používaný na křečové žíly a kožní alergie.

Cena vč. DPH
108 Kč
Dostupnost
skladem 9 ks

PDK: 8594060110035 | Zbozi: 18126709

Popis produktu

Olej se používá na spáleniny, vyrážky, bércové vředy a kožní ekzémy. Má výrazný protizánětlivý účinek. Zvláčňuje kůži a je velmi vhodný na pooperační jizvy. Často je používaný na křečové žíly a kožní alergie.

Účinné látky

Calendula Officinalis

Užití

Měsíčkový bylinný olej - na spáleniny, čerstvé i starší jizvy, hojí a regeneruje. Má velmi široké působení na kůži. Používá se na jizvy po spáleninách, pooperační jizvy, na změkčení kůže. Často je používaný na křečové žíly (lehce potírat). Je velmi vhodný na různé kožní alergie, zejména po koupelích v chlorované vodě.
Měsíček lékařský (Calendula Officinalis) je jednoletá bylinka původem ze Středozemí.
Jedná se o bylinku, která svými vlastnostmi překvapuje do dnešní doby. Působí značně antibakteriálně, antisepticky a protizánětlivě. Nejvíce aktivních látek obsahují okvětní lístky, a právě z nich získáváme 100% měsíčkový olej. Měsíček se používá na spáleniny různého původu, vyrážky a bércové vředy. Má výrazný protizánětlivý účinek.
Zvláčňuje kůži a je velmi vhodný na pooperační jizvy. S úspěchem je měsíček používán na lupénku a některé formy ekzémů. Použití měsíčku značně snižuje dobu hojení. Při potírání dásní tlumí bolesti zubů. Pokožku regeneruje, tiší bolest a stimuluje hojení. Při vnitřním užití reguluje křečové stavy zažívacího ústrojí a podporuje hojení sliznic, očí, krve, svalů, kostí a kůže.
Měsíčkový olej z kosmetického hlediska patří mezi mimořádně účinnou kosmetiku.

Dávkování

Jemně potírejte pokožku několikrát denně. Pro zvýšení účinku je vhodné měsíček kombinovat s rakytníkem, nebo třezalkou.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Bylinné oleje připravujeme maximálně šetrně s ohledem na udržení účinnosti přírodních aktivních látek. Nosičem aktivních látek je slunečnicový, panenský, za studena lisovaný olej. Oleje jsou pouze proti žluknutí stabilizované vysokou dávkou vitamínu E.

Složení

Helianthus Annuus Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol
Údaje o firmě
Wwww.topvet.cz www.greenidea.cz

Příbalový léták