Revital Ferrodyn—20 šumivých tablet

Šumivé tablety určené k přípravě nápoje s příchutí tropického ovoce s obsahem železa, vitaminů C, E, beta-karotenu a rozpustné vlákniny. Vhodné pro podporu krvetvorby.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595011104813 | Zbozi: 18102366

Popis produktu

Sumivé tablety určené k přípravě nápoje s příchutí tropického ovoce s obsahem železa, vitaminů C, E, beta-karotenu a rozpustné vlákniny. Vhodné pro podporu krvetvorby.

Užití

Obsahuje železo a trojici významných antioxidantů - vitaminy C, E a beta-karoten. Železo je důležité pro tvorbu krvinek a červeného krevního barviva - hemoglobinu. Ten zajišťuje okysličování organizmu a tím i jeho odolnost a výkonnost. Významnou roli při vstřebávání železa má vitamin C, který stejně jako vitamin E a beta-karoten přispívá k normální funkci imunitního systému.
Obsažená aktivní látka (železo) přispívá k: - normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu - normálnímu přenosu kyslíku v těle - normální funkci imunitního systému - ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Dávkování

Děti od 6 let 1/2 tablety denně. Dospělí a děti od 12 let 1 tableta denně. Není určeno pro děti do 6 let. Tabletu rozpusťte ve 200 ml vody. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.
Údaje o firmě
Wwww.vitar.cz

Příbalový léták