RESOURCE Diabet Plus Vanilka—4x200 ml

Humánní léčivý přípravek

Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutričně kompletní potravina s vysokým obsahem bílkovin a energie, s přidanou vlákninou. S cukrem (isomaltulóza) a sladidlem. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3154714 | Zbozi: 18112036

Popis produktu

Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutričně kompletní potravina s vysokým obsahem bílkovin a energie, s přidanou vlákninou. S cukrem (isomaltulóza) a sladidlem.
Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Enterální výživa určena k dietnímu postupu při stavu podvýživy nebo u pacientů s rizikem podvýživy s poruchou metabolismu glukózy.
Potravina je vhodná jako jediný zdroj výživy. Určeno pro děti od 3 let.

Dávkování

DOSPĚLÍ: 1- 3 porce denně jako doplnění stravy; jako jediný zdroj výživy pouze na základě doporučení lékaře.
Musí být podávána na základě doporučení lékaře nebo kvalifikovaného pracovníka v oblasti klinické výživy.

Kontraindikace

Není určeno k parenterálnímu použití.

Fakta

Návod na použití a ke skladování: Podávejte nejlépe vychlazené. Neotevřené skladujte v suchu při pokojové teplotě. Po otevření skladujte dobře uzavřené v chladničce a spotřebujte do 24 hodin.

Složení

Pitná voda, škrob, mléčné bílkoviny, řepkový olej, vlákniny (guma guar částečně hydrolyzovaná, arabská guma, fruktooligosacharidy, inulin), isomaltulóza*, emulgátor (E 471), minerální látky (chlorid draselný, citronan hořečnatý, síran železnatý, síran zinečnatý, síran manganatý, síran měďnatý, fluorid sodný, selenan sodný, chlorid chromitý, molybdenan sodný, jodid draselný), regulátor kyselosti (E 524), vitamíny (C , E, niacin, kyselina pantothenová, B6, B1, A, B2, D, K, kyselina listová, B12, biotin), aroma, sladidlo (E 950), barvivo (beta karoten). * Isomaltulóza je zdrojem glukózy a fruktózy."
Údaje o firmě www.nestlehealthscience.cz

Příbalový léták