Nutridrink Multi Fibre Čokoláda—200 ml

Humánní léčivý přípravek

Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Vysokoenergetická nutričně kompletní tekutá výživa s vlákninou. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Bez lepku. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
65 Kč
Dostupnost
skladem 3 ks


PDK: 3106920 | Zbozi: 18107365

Popis produktu

Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Vysokoenergetická nutričně kompletní tekutá výživa s vlákninou. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Bez lepku. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí.

Dávkování

1-3 lahvičky denně k doplnění běžné stravy, 5-7 lahviček denně jako jediný zdroj výživy, pokud lékař nebo pracovník kvalifikovaný v oblasti výživy neurčí jinak.

Kontraindikace

Nevhodný pro pacienty s galaktosemií.

Fakta

Návod k použití

Určený k přímému použití, nejlépe chutná vychlazený. Po otevření uchovávejte v uzavřené lahvičce v chladničce max. po dobu 24 hodin.

Poznámka

Důležitá upozornění:
Pouze pro enterální použití. Není určen pro parenterální podávání. Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Vhodný jako jediný zdroj výživy. Nevhodný pro děti do 3 let věku.
Při podávání dětem ve věku od 3 do 6 let je nutno dbát zvýšené opatrnosti. Nevhodný pro pacienty vyžadující dietu bez vlákniny. Nevhodný pro pacienty s galaktosémií.

Složení

Voda, maltodextrin, bílkoviny z kravského mléka, cukr, rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový), vláknina (sójové polysacharidy, inulin, oligofruktóza, rezistentní škrob, arabská guma, celulóza), kakao, aroma, emulgátor (sójový lecitin), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), citronan draselný, chlorid hořečnatý, hydroxid vápenatý, cholin chlorid, karotenoidy ((obsahuje sóju): -karoten, lutein, lykopen), hydrogenfosforečnan didraselný, fosforečnan vápenatý, L-askorban sodný, stabilizátor (karagenan), hydroxid draselný, citronan sodný, chlorid draselný, mléčnan železnatý, hydroxid hořečnatý, síran zinečnatý, nikotinamid, retinyl-acetát, glukonan měďnatý, DL-—tokoferyl acetát, seleničitan sodný, síran manganatý, D-pantothenát vápenatý, chlorid chromitý, D-biotin, cholekalciferol, © thiamin © hydrochlorid, © kyselina © pteroylmonoglutamová, © pyridoxin hydrochlorid, kyanokobalamin, molybdenan sodný, fluorid sodný, riboflavin, jodid draselný, fytomenadion.
Údaje o firmě
Společnost Nutricia patří mezi přední světové výrobce enterální klinické výživy s dlouholetou tradicí. Kromě široké škály přípravků určených k řešení malnutrice dodává na trh i přípravky speciální - např. pro diabetiky, pro pacienty s dekubity nebo nádorovým onemocněním.

Příbalový léták