Fortini pro děti s vlákninou—200 ml

Humánní léčivý přípravek

Nutričně kompletní vysokoenergetická tekutá výživa s mléčnou bílkovinou a s vlákninou pro děti od 1 roku věku. Určeno k dietnímu postupu při malnutrici (podvýživě) související s onemocněním a poruchami růstu. S nízkým obsahem laktózy. Bez lepku. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
77 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2924257 | Zbozi: 18106446

Popis produktu

Nutričně kompletní vysokoenergetická tekutá výživa s mléčnou bílkovinou a s vlákninou pro děti od 1 roku věku. Určeno k dietnímu postupu při malnutrici (podvýživě) související s onemocněním a poruchami růstu. S nízkým obsahem laktózy. Bez lepku. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Pouze pro enterální použití, přípravek není určený pro intravenózní podávání. - Před použitím obsah lahvičky důkladně protřepejte. - Fortini je určený pro přímé použití a nejlépe je podávat jej chlazený. - Po otevření uchovávejte v chladničce max. 12 hodin. Po podávání přímo z lahvičky nedopitý zbytek výživy zlikvidujte. - Neohřívejte.

Dávkování

Fakta

Důležité upozornění: - Používejte pouze pod lékařským dohledem. - Vhodný jako jediný zdroj výživy pro děti od 1 roku věku. - Kvůli obsahu vlákniny je při užití více než 4 balení denně potřebná zvýšená opatrnost u mladších dětí. - Nevhodné pro pacienty vyžadující stravu bez vlákniny a s galaktosémií.

Složení

Voda, maltodextrin, glukózový sirup, rostlinné oleje, mléčné bílkoviny (kaseinát sodný), cukr, vláknina (inulin, oligofruktóza, rezistentní škrob, sójové polysacharidy, arabská guma, celulóza), kakao, emulgátor (sójový lecitin), citronan draselný, fosforečnan vápenatý, chlorid hořečnatý, aroma (čokoláda), hydrogenfosforečnan didraselný, chlorid vápenatý, cholin chlorid, karotenoidy ((obsahuje sóju) — Beta-karoten, lutein, lykopen),
L-askorban sodný, chlorid draselný, hydroxid draselný, taurin, mléčnan železnatý, síran zinečnatý, L-karnitin, nikotinamid, retinyl acetát, glukonan měďnatý, seleničitan sodný, síran manganatý, cholekalciferol, D-biotin, D-pantothenát vápenatý,
DL-alfa-tokoferylacetát, thiamin hydrochlorid, chlorid chromitý, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), fluorid sodný, jodid draselný, molybdenan sodný, kyanokobalamin, fytomenadion.
Obsah laktózy < 0,025 g/100 ml.
Údaje o firmě .
Kontakt pro ČR: Nutricia a.s., Na Hřebenech II 1718/10, 140 00 Praha 4, ČR www.vyzivavnemoci.cz, infolinka: 800 110 001

Příbalový léták