Nutridrink Multi Fibre Jahoda—4x200 ml

Humánní léčivý přípravek

Nutridrink Multi Fibre je vysokoenergetická nutričně kompletní tekutá výživa s vlákninou. Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Obsahuje MF6TM, směs šesti druhů vlákniny. Bez lepku. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
244 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2992908 | Zbozi: 18106711

Popis produktu

Nutridrink Multi Fibre je vysokoenergetická nutričně kompletní tekutá výživa s vlákninou.
Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí. Obsahuje MF6TM, směs šesti druhů vlákniny. Bez lepku. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Návod k použití

Určený k přímému použití, nejlépe chutná vychlazený. Po otevření uchovávejte v uzavřené lahvičce v chladničce max. po dobu 24 hodin.

Dávkování

1-3 lahvičky k doplnění běžné stravy, 5-7 lahviček denně jako jediný zdroj výživy, pokud lékař nebo pracovník kvalifikovaný v oblasti klinické výživy neurčí jinak.

Kontraindikace

Důležitá upozornění:
Pouze pro enterální použití. Není určen pro parenterální podávání. Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Vhodný jako jediný zdroj výživy. Nevhodný pro děti do 3 let věku.
Při podávání dětem ve věku od 3 do 6 let je nutno dbát zvýšené opatrnosti. Nevhodný pro pacienty vyžadující dietu bez vlákniny. Nevhodný pro pacienty s galaktosémií.

Složení

Voda, maltodextrin, bílkoviny z kravského mléka, cukr, rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový), vláknina (sójové polysacharidy, inulin, oligofruktóza, rezistentní škrob, arabská guma, celulóza), citronan draselný, emulgátor (sójový lecitin), chlorid hořečnatý, fosforečnan vápenatý, aroma, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), cholin chlorid, barvivo (kyselina karmínová), karotenoidy ((obsahuje sóju): -karoten, lutein, lykopen), hydroxid draselný, hydroxid vápenatý, L-askorban sodný, mléčnan železnatý, hydroxid hořečnatý, síran zinečnatý, nikotinamid, glukonan měďnatý, retinyl acetát, DL-—tokoferyl acetát, síran manganatý, seleničitan sodný, D-pantothenát vápenatý, chlorid chromitý,
D-biotin, cholekalciferol, thiamin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, pyridoxin hydrochlorid, kyanokobalamin, molybdenan sodný, fluorid sodný, riboflavin, jodid draselný, fytomenadion.

Příbalový léták