Quixx Acute—nosní sprej 100 ml

Zdravotnický prostředek

Quixx acute zajišťuje přirozené vyčištění nosu a jeho uvolnění, napomáhá uvolnit podrážděný nos při nachlazení, chřipce, alergii. Ředí hlen a tím ulehčuje jeho odstranění.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3571560 | Zbozi: 18124141

Popis produktu

Ouixx acute zajišťuje přirozené vyčištění nosu a jeho uvolnění, napomáhá uvolnit podrážděný nos při nachlazení, chřipce, alergii. Redí hlen a tím ulehčuje jeho odstranění.

Účinné látky

Přírodní mořská voda

Užití

Ouixx acute pomáhá přirozeně uvolnit ucpaný nos při nachlazení, chřipce a alergii a zánětu nosních dutin.

Dávkování

Dospělí, děti ve věku 3 let a starší, těhotné i kojící ženy - Sejměte víčko z trysky, nádobku držte v libovolném úhlu a trysku jemně vložte do nosní dírky. Mírně nakloňte hlavu na opačnou stranu než je nosní dírka, kterou chcete pročistit. Stiskněte aplikátor nahoře na nádobce na 1-2 vteřiny. Postupně vstříkněte sprej do jedné i druhé nosní dírky.
Po každém použití očistěte a osušte trysku a uzavřete víčkem. Při vyplachování nosu doporučujeme používat přípravek nad dřezem nebo umyvadlem.

Příznaky

Ucpaný nos, nachlazení, chřipka, alergie.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Nosní sprej Auixx acute obsahuje pouze přírodní složky, není návykový a neobsahuje konzervační látky. Je bezpečný při dlouhodobém používání a i při těhotenství a kojení.

Poznámka

Doba použitelnosti

po uplynutí doby použitelnosti.

Složení

Přírodní mořská voda, čištěná voda.
Údaje o firmě
Společnost BERLIN-CHEMIE je v rámci světové skupiny MENARINI GROUP zodpovědná za aktivity ve více než 30 zemích střední a východní Evropy a střední
Asie. Ve většině těchto zemí společnost spravuje pobočky či zastoupení. Naším záměrem je ve výše uvedených oblastech pomocí našich výrobků a know- how přispívat k řešení složité problematiky zdravotnické péče. Za tímto účelem si společnost
BERLIN-CHEMIE v mnoha zemích vytvořila řadu partnerství na nejrůznější úrovních.
Garantem jsou místní zaměstnanci. Vysoce motivovaní a perfektně školení, spoléhají při registraci a marketingu jak na zcela nové produkty od výzkumného oddělení společnosti
MENARINI, tak na tradiční, zavedené léky.
Wwww.berlin-chemie.cz

Příbalový léták