Olynth HA 0,5mg/ml—nosní sprej 10ml

Humánní léčivý přípravek

Nosní sprej Olynth HA pro děti od 2 do 7 let rychle a jemně uvolňuje ucpaný nos a zvlhčuje nosní sliznici. Nedráždí nosní sliznici a nevyvolává tak u dětí nepříjemné pocity pálení v nose. Neobsahuje konzervační látky. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
139 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3773984 | Zbozi: 18140312

Popis produktu

Nosní sprej Olynth HA pro děti od 2 do 7 let rychle a jemně uvolňuje ucpaný nos a zvlhčuje nosní sliznici. Nedráždí nosní sliznici a nevyvolává tak u dětí nepříjemné pocity pálení v nose. Neobsahuje konzervační látky. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Olynth HA pro děti rychle a jemně uvolňuje ucpaný nos a zvlhčuje nosní sliznici, snižuje pocit suché nosní sliznice pro větší pohodlí malého pacienta. Navíc neobsahuje žádné konzervační látky, které mohou nosní sliznici dráždit. Díky speciální technologii dávkovací pumpičky zůstává obsah přípravku mikrobiologicky stálý až 1 rok po prvním otevření.
Léčivý přípravek Olynth HA 0,5 mg/ml je určen k léčbě rýmy pro děti od 2 do 7 let.

Dávkování

Léčivý přípravek Olynth HA 0,5 mg/ml se aplikuje podle potřeby, nejvýše však 3x denně 1 dávka do každé nosní dírky. Délka léčby má být konzultována s lékařem.
Olynth HA 0,5 mg/ml se nesmí používat déle než 3 dny, pokud není lékařem určeno jinak. Aplikaci léku lze opakovat pouze po několikadenním přerušení léčby.

Příbalový léták