Protifar prášek pro přípravu roztoku—225g

Humánní léčivý přípravek

Potravina pro zvláštní lékařské účely. Pro řízenou dietní výživu při hypoproteinémii. Protifar je přípravek s vysokým obsahem bílkovin vhodný pro pacienty, kteří nemohou přijímat dostatečné množství bílkovin z běžné stravy. Bez lepku. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
281 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8712400748131 | Zbozi: 18112296

Popis produktu

Potravina pro zvláštní lékařské účely. Pro řízenou dietní výživu při hypoproteinémii.
Protifar je přípravek s vysokým obsahem bílkovin vhodný pro pacienty, kteří nemohou přijímat dostatečné množství bílkovin z běžné stravy. Bez lepku. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

UPro řízenou dietní výživu při hypoproteinémii. Protifar je přípravek s vysokým obsahem bílkovin vhodný pro pacienty, kteří nemohou přijímat dostatečné množství bílkovin z běžné stravy. Lze přidávat do sladkých i slaných jídel/nápojů.

Kontraindikace

Nevhodný pro pacienty s galaktosémií.

Fakta

Návod k použití

chladničce. K dávkování používejte pouze přioženou odměrku. 1 zarovnaná odměrka (2,5 g prášku) obsahuje cca 2,2 g bílkoviny. Umyjte si ruce, používejte čisté nádobí a ujistěte se, že povrch plechovky je rovněž čistý. Smíchejte požadované množství Protifaru s dostatečným množstvím studené tekutiny, aby se vytvořila jemná pasta. Zamíchejte do jídla/nápoje. Každou porci připravujte vždy čerstvou a spotřebujte ji do 2 hodin od přípravy. Nespotřebovanou stravu/nápoj vždy znehodnoťte. Po každém použití plechovku pečlivě uzavřete a uchovávejte na suchém a chladném místě (ne v chladničce). Obsah spotřebujte do 1 měsíce po otevření.

Poznámka

Důležitá upozornění: Pouze pro enterální použití. Není určen pro parenterální podávání.
Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Nevhodný jako jediný zdroj výživy. Nevhodný pro děti do 3 let věku. Nevhodný pro pacienty s galaktosémií.

Složení

Koncentrovaná bílkovina z kravského mléka, emulgátor (sójový lecitin).
Údaje o firmě
Společnost Nutricia patří mezi přední světové výrobce enterální klinické výživy s dlouholetou tradicí. Kromě široké škály přípravků určených k řešení malnutrice dodává na trh i přípravky speciální - např. pro diabetiky, pro pacienty s dekubity nebo nádorovým onemocněním.

Příbalový léták