Prostamol Uno —30 měkkých tobolek

Humánní léčivý přípravek

Prostamol uno je určen k léčbě obtíží spojených se zvětšenou prostatou. Je určen všem mužům trpícím poruchami močení při nezhoubném zbytnění prostaty (benigní hyperplazii prostaty), a to v I. a II. stadiu tohoto onemocnění. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
327 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 4013054002537 | Zbozi: 18101674

Popis produktu

Prostamol uno je určen k léčbě obtíží spojených se zvětšenou prostatou. Je určen všem mužům trpícím poruchami močení při nezhoubném zbytnění prostaty (benigní hyperplazii prostaty), a to v I. a II. stadiu tohoto onemocnění. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Serenoae extractum

Užití

Prostamol uno zlepšuje pouze obtíže spojené se zbytněním prostaty, aniž by upravoval samotné zbytnění. Proto prosím navštěvujte svého lékaře v pravidelných intervalech.
Lékaře je třeba vyhledat zejména, pokud se objeví krev v moči nebo bolestivé nutkání močit doprovázené neschopností vymočit se (akutní retence moči).

Dávkování

Pokud lékař nepředepíše jinak, užívejte 1 tobolku přípravku Prostamol uno denně po jídle, a to vždy ve stejnou denní dobu. Tobolky polykejte celé a zapíjejte je dostatečným množstvím tekutiny. Správné užívání přípravku je velmi důležitou podmínkou jeho účinnosti.

Příznaky

Častější potřeba močení, zvláště v noci. Slabý nebo přerušovaný proud moči. Únik moči a pocit neúplného vyprázdnění močového měchýře. Bolest při močení. Narušení sexuálního života.

Vedlejší příznaky

Vzácně se vyskytují žaludeční obtíže (např. slabé říhání, nevolnost po užití nalačno, tlak v nadbřišku, pálení žáhy). Pomocná látka ponceau 4R může způsobit alergické reakce.

Fakta

Benigní hyperplazie prostaty znamená nezhoubné zbytnění prostaty. Jedná se o přirozený proces stárnutí prostaty; při zbytnění utlačuje prostata močovou trubici, což způsobuje obtíže při vyprazdňování močového měchýře. První příznaky se mohou objevit již ve 40 letech, ve věku 65 let se vyskytují u 70 % mužů.
Prostamol uno je rostlinným přípravkem. Obsahuje skupinu látek, které působí různými mechanismy na zbytnělou prostatu a zlepšují močové obtíže. Přípravky s extraktem z plodů Serenoa repens nenarušují sexuální funkce.

Složení

Serenoae extractum (9-11:1) (extrakt z plodů Serenoy), extrahováno ethanolem 96 % (V/V) 320,0 mg v 1 měkké tobolce
Údaje o firmě
Společnost BERLIN-CHEMIE je v rámci světové skupiny MENARINI GROUP zodpovědná za aktivity ve více než 30 zemích střední a východní Evropy a střední
Asie. Ve většině těchto zemí společnost spravuje pobočky či zastoupení. Naším záměrem je ve výše uvedených oblastech pomocí našich výrobků a know- how přispívat k řešení složité problematiky zdravotnické péče. Za tímto účelem si společnost
BERLIN-CHEMIE v mnoha zemích vytvořila řadu partnerství na nejrůznější úrovních.
Garantem jsou místní zaměstnanci. Vysoce motivovaní a perfektně školení, spoléhají při registraci a marketingu jak na zcela nové produkty od výzkumného oddělení společnosti
MENARINI, tak na tradiční, zavedené léky. www-berlin-chemie.cz

Příbalový léták