PreBEBA Discharge —400 g

Humánní léčivý přípravek

Hypoalergenní kojenecká výživa s polynenasycenými mastnými kyselinami LC-PUFA, probiotiky a H.A. lehce stravitelnými bílkovinami pro nedonošené novorozence a kojence s nízkou hmotností od 1800g. Vhodná od narození. Dietní potravina pro zvláštní účely. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7613032296100 | Zbozi: 18108742

Popis produktu

Hypoalergenní kojenecká výživa s polynenasycenými mastnými kyselinami LC-PUFA, probiotiky a H.A. lehce stravitelnými bílkovinami pro nedonošené novorozence a kojence s nízkou hmotností od 1800g. Vhodná od narození. Dietní potravina pro zvláštní účely.
Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Hydrolyzovaná bílkovina
LC-PUFA
Bifidus BI

Užití

PreBEBA DISCHARGE je hypoalergení výživa pro kojence a děti dříve narozené s hmotností nad 1800g pokud nejsou kojeny. Obsahuje LC-PUFA (polynenasycené mastné kyseliny s dlouhým řetězcem), které se přirozeně vyskytují v mateřském mléce a které jsou důležité pro správný vývoj imunitního systému a přispívají k rozvoji mozku a zraku, dále směs hydrolyzovaných bílkovin, která podporuje postupné zvykání si dětského organizmu na obsah mléčných bílkovin a bílkovin v potravě a tím významně snižuje riziko vzniku a rozvoje alergií a bifidobakterie, které podporují zdravou střevní mikroflóru a tím posilují obranyschopnost dítěte.

Dávkování

Podle návodu výrobce nebo podle doporučení lékaře.

Příznaky

Děti s nízkou porodní hmotností od 1800g.

Kontraindikace

Alergie na bílkovinu kravského mléka, galaktosemie, intolerance laktózy, deficience galaktokonázy, malabsorpce glikózy a galaktózy a intolerance maltózy.

Složení

Bílkoviny mléčné syrovátky, rostlinné oleje, laktózy, maltodextrín, citrát vápenatý, chlorid vápenatý, L-arginin, inositol, taurin, nukleotidy, síran zinečnatý, síran železnatý, L-karnitin,
D-pantothenát © vápenatý, nikotín © amid, bakterie © mléčného © kvašení, thiamín, mononitrát,pyridoxín, ryboflavín, síran manganatý, kyselina listová, fylochinon, biotín, selenan sodný, cholekalciferol, kyanokobalamín.
Údaje o firmě
Společnost Nestlé má s dětskou výživou bohaté zkušenosti. Zdravou a dokonalou stravu poskytuje dětem již přes 140 let. Po celou tu dobu je pro ni zákonem nejvyšší kvalita a respektování nejnovějších pediatrických poznatků. www.nestlebaby.cz

Příbalový léták