Pralen Grip Horký nápoj Citrón—12 sáčků

Humánní léčivý přípravek

PARALEN GRIP HORKÝ NÁPOJ je určen k odstranění příznaků chřipky a nachlazení, včetně horečky, bolesti hlavy, bolesti v krku, bolesti svalů a kloubů, uvolňuje ucpaný nos a vedlejší nosní dutiny a tím usnadňuje dýchání. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 3629368 | Zbozi: 18126893

Popis produktu

PARALEN GRIP HORKÝ NÁPOJ je určen k odstranění příznaků chřipky a nachlazení, včetně horečky, bolesti hlavy, bolesti v krku, bolesti svalů a kloubů, uvolňuje ucpaný nos a vedlejší nosní dutiny a tím usnadňuje dýchání. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Paracetamol
Fenylefrin hydrochlorid

Užití

Přípravek je určen pro dospělé a mladistvé od 15 let.

Dávkování

Dospělí, včetně starších osob a mladistvých od 15 let: 4x denně jeden sáček rozpuštěný ve sklenici horké (nikoli vařící) vody. Jednotlivé dávky se podávají vždy nejdříve po 4 hodinách. Neužívejte více než 4 sáčky za 24 hodin. Přípravek nepoužívejte bez porady s lékařem déle než 7 dnů.

Kontraindikace

Prosím, informujte svého lékaře nebo lékárníka o všech lécích, které užíváte nebo jste užíval(a) v nedávné době, a to i o lécích, které jsou dostupné bez lékařského předpisu.
Současné dlouhodobé užívání PARALENU GRIP HORKÝ NÁPOJ a některých léků na spaní, léků proti epilepsii nebo některých antibiotik může způsobit poškození jater.

Vedlejší příznaky

Podobně jako všechny léky, může mít i přípravek PARALEN GRIP HORKÝ NÁPOJ nežádoucí účinky, které se ale nemusí vyskytnout u každého.

Poznámka

Obsahuje 2,8 g sacharózy v 1 dávce. Je nutno vzít v úvahu u pacientů s cukrovkou.
Pokud Vám Váš lékař řekl, že nesnášíte některé cukry, poraďte se se svým lékařem, než začnete tento léčivý přípravek užívat. Obsahuje aspartam, zdroj fenylalaninu. Může být škodlivý pro pacienty s fenylketonunií.

Složení

Léčivými látkami jsou paracetamol 650 mg a fenylefrin hydrochlorid 10 mg v 1 sáčku.

Příbalový léták