Paralen 500 mg—24 tablet

Humánní léčivý přípravek

Tablety Paralen 500 jsou určeny ke snížení horečky a bolesti při chřipce, nachlazení a jiných infekčních onemocněních. Dále při bolestech hlavy, zubů, bolestivé menstruaci, bolesti v krku a bolesti pohybového ústrojí provázející chřipku a nachlazení. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
55 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4592979 | Zbozi: 18147270

Popis produktu

Tablety Paralen 500 jsou určeny ke snížení horečky a bolesti při chřipce, nachlazení a jiných infekčních onemocněních. Dále při bolestech hlavy, zubů, bolestivé menstruaci, bolesti v krku a bolesti pohybového ústrojí provázející chřipku a nachlazení. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Paralen 500 tablety užívají dospělí, mladiství a děti od 6 let věku při bolestech různého původu např. při bolestech hlavy, zubů, pohybového ústrojí, dále při chřipkových onemocněních, ke snížení zvýšené tělesné teploty, při bolestivé menstruaci.
Paracetamol, léčivá látka přípravku Paralen 500 tablety, působí proti bolesti a snižuje zvýšenou tělesnou teplotu. Tablety Paralen 500 nezhoršují žaludeční potíže a nevyvolávají zvracení, mohou je užít i nemocní se žaludečními a dvanáctníkovými vředy a nemocní, kteří nesnášejí kyselinu acetylsalicylovou.

Dávkování

1-2 tablety Paralen 500 několikrát denně podle potřeby v časových odstupech nejméně 4 hodin. Užívají se při jídle, užití před jídlem zvýší rychlost nástupu účinku, tablety je možné půlit nebo drtit, zapijí se douškem tekutiny.

Fakta

O vhodnosti současného užívání tablet Paralen 500 s jinými léky proti bolesti a nachlazení se poraďte s lékařem. Pokud nedojde do 3 dnů k ústupu obtíží (horečka, se o dalším užívání přípravku s lékařem.

Příbalový léták