Pangamin Klasik + koenzym Q10 —200 tablet

Pivovarské kvasnice jsou přirozeným zdrojem biotinu, který přispívá k udržení normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti. Podporuje udržení přirozeného stavu pokožky, vlasů a sliznic.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595226400267 | Zbozi: 18114006

Popis produktu

Pivovarské kvasnice jsou přirozeným zdrojem biotinu, který přispívá k udržení normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti. Podporuje udržení přirozeného stavu pokožky, vlasů a sliznic.

Užití

PANGAMIN je vyroben ze sprejově sušených pivovarských kvasnic. V Pangaminu je komplex vitaminů B zastoupen ve vyváženém poměru, který přispívá k udržení dobrého zdravotního stavu. Protože obsahuje 50 % lehce stravitelných a vysoce biologicky cenných bílkovin, hodí se k rychlé obnově sil po operacích, některých chorobách, zvýšené tělesné a duševní zátěži, sportovní činnosti. Svým přirozeným složením příznivě působí na jedince v růstu a dospívání, pomáhá udržovat zdravé vlasy a pokožku (mírní projev akné). Omezuje negativní vliv zhoršeného životního prostředí. Má příznivý vliv na vitalitu organismu. Příznivých účinků kvasnic se při různých zdravotních potížích využívá již od dob antiky. Obsahem látek, které jsou nepostradatelné k obnově buněk našeho těla se PANGAMIN řadí mezi významné potravní doplňky.
Vitaminy, minerály, stopové prvky, bílkoviny a řadu dalších v kvasnicích obsažených látek je třeba vnímat jako biologický komplex, který tvoří přes někdy relativně nízký obsah účinných prvků v přípravku protiváhu řadě multivitaminových preparátů. Svým vzájemným přirozeným působením tyto prvky několikanásobně zvyšují prospěšnost lidskému organizmu. Přípravky s obsahem pivovarských kvasnic nabízí to nejlepší ze současné nabídky doplňků výživy.

Dávkování

Dospělí 3x denně 4 tablety. Děti 3x denně 2 tablety. Užívejte nejlépe před jídlem nebo současně s jídlem.

Fakta

především změna životního stylu, provázená stresem, spolu se zhoršeným životním prostředím. Jednou z podmínek úspěšné ochrany organismu je vyvážený přívod vitaminů, stopových prvků a minerálních látek. Tyto látky jsou nenahraditelné a nutné pro správnou činnost orgánů našeho těla. Protože lidský organizmus až na nepatrné výjimky tyto látky neprodukuje, musí se mu dodávat. Vynikajícím přírodním zdrojem těchto látek jsou právě výrobky Programu Pangamin.

Složení

010. Výrobek bez použití tabletovacích přísad a konzervačních látek.
Údaje o firmě www.pangamin.cz

Příbalový léták