Pangamin Forte hořčík—90 tablet

Pangamin Forte hořčík obsahuje řadu biologicky aktivních složek, které se nachází v pivovarských kvasnicích a v hořčíku z mořské vody.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3225902 | Zbozi: 18113448

Popis produktu

Pangamin Forte hořčík obsahuje řadu biologicky aktivních složek, které se nachází v pivovarských kvasnicích a v hořčíku z mořské vody.

Užití

Vlastnosti pivovarských kvasnic, jako tradičního prostředku výživy, jsou dány biochemickým složením kvasinek. Látky v nich obsažené se rozvíjí životními procesy v buňkách při kvašení a z ječmene procesem klíčení.
Aguamin Mg je přírodní zdroj hořčíku z mořské vody s celým spektrem minerálních látek a stopových prvků, které se v ní přirozeně vyskytují.
Je velmi dobře biologicky dostupný (biologická dostupnost je schopnost absorbovat a využít látku v těle). Aguamin Mg je rozpustný v žaludečních kyselinách — to umožňuje vstřebávání hořčíku do krevního oběhu. Během testování byla zjištěna jeho rozpustnost až 90% a to je mnohem více než u hořčíku jiného původu.
Aguamin Mg má na rozdíl od většiny ostatních zdrojů hořčíku zcela neutrální chuť a vůni.
Aguamin Mg je jediná forma hořčíku, která nemá projímavý účinek. Jeho užívání je bezpečné, efektivní a bez vedlejších laxativních účinků.

Dávkování

Dospělí 3x denně 1 tabletu po jídle.
Děti 1x denně 1 tabletu po jídle.

Návod k použití

Fakta

Učinky hořčíku: přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání přispívá k elektrolytické rovnováze přispívá k normálnímu energetickému metabolismu přispívá k normální činnosti nervové soustavy přispívá k normální činnosti svalů přispívá k normální syntéze bílkovin přispívá k normální psychické činnosti přispívá k udržení normálního stavu kostí přispívá k udržení normálního stavu zubů podílí se na procesu dělení buněk

Složení

Aguamin Mg - hydroxid hořečnatý z moře, pivovarské kvasnice (obsahuje lepek), plnidlo (mikrokrystalická celulóza, kukuřičný škrob), protispékavé látky stearan hořečnatý a oxid křemičitý.

Příbalový léták