Pangamin Duo forte—90 tablet

Pangamin DUO FORTE představuje pivovarské kvasnice obohacené vitaminem C, vitaminem E, zinkem a vápníkem.

Cena vč. DPH
83 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3225910 | Zbozi: 18112017

Popis produktu

Pangamin DUO FORTE představuje pivovarské kvasnice obohacené vitaminem C, vitaminem E, zinkem a vápníkem.

Užití

Pivovarské kvasinky - kvasnice jsou lidstvu známy po staletí a pro své vlastnosti jsou v různých formách využívány dodnes. Vlastnosti pivovarských kvasnic, jako tradičního prostředku výživy, jsou dány biochemickým složením kvasinek. Látky v nich obsažené se rozvíjí životními procesy v buňkách při kvašení a z ječmene procesem klíčení.
Doplněk stravy je obohacen o vitamíny C a E, zinkem a vápníkem.

Dávkování

Dospělí 3x denně 1 tabletu po jídle.
Děti 1x denně 1 tabletu po jídle.
Tabletu polknout a zapít dostatečným množstvím vody.

Fakta

Učinky vitaminu C: přispívá k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidativním poškozením, k tvorbě kolagenu a následně k udržování zdravých kostí, zubů, chrupavky, dásní, kůže a krevních cév, k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti, ke snížení míry únavy a vyčerpání, zvyšuje vstřebávání železa.
Účinky vitaminu E: Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidativním poškozením.
Učinky zinku: přispívá k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidativním poškozením, k normální plodnosti a reprodukci, k udržení normální hladiny testosteronu v krvi, k udržení normálního stavu vlasů, nehtů a pokožky.
Účinky vápníku: přispívá k normální funkci nervových přenosů, k normální funkci trávicích enzymů, k normálnímu energetickému metabolismu, k normální srážlivosti krve, k normální činnosti svalů, podílí na procesu dělení a specializace buněk, je potřebný pro udržení normálního stavu kostí a zubů.

Složení

Pivovarské kvasnice [(Saccharomyces cerevisiae) obsahují lepek], mléčnan vápenatý, syrovátka, mikrokrystalická celulóza, sladový extrakt (obsahuje lepek), kyselina
L-askorbová, glukonan zinečnatý, vitamin E (DL-alfa-tokoferyl-acetát), protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý).

Příbalový léták