Pangamin Bifi s inulinem—sáček 200 tablet

Výrobek obsahuje pivovarské kvasnice, termostabilní a odolné formy laktobacilů a bifidobacterií a rozpustnou vlákninu inulin.

Cena vč. DPH
89 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8595226400236 | Zbozi: 18103256

Popis produktu

Výrobek obsahuje pivovarské kvasnice, termostabilní a odolné formy laktobacilů a bifidobacterií a rozpustnou vlákninu inulin.

Účinné látky

Pivovarské kvasnice
Laktobacily
Bifidobakterie

Užití

Výrobek obsahuje pivovarské kvasnice, termostabilní a odolné formy laktobacilů a bifidobacterií a rozpustnou vlákninu inulin. Pivovarské kvasnice jsou přirozeným zdrojem biotinu, který přispívá k udržení normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti.
Podílí se na energetickém metabolismu a metabolismu základních živin. Podporuje udržení přirozeného stavu pokožky, vlasů a sliznic.
Vitaminy, minerály, stopové prvky, bílkoviny a řadu dalších v kvasnicích obsažených látek je třeba vnímat jako biologický komplex, který tvoří přes někdy relativně nízký obsah účinných prvků v přípravku protiváhu řadě multivitaminových preparátů. Svým vzájemným přirozeným působením tyto prvky několikanásobně zvyšují prospěšnost lidskému organizmu. Přípravky s obsahem pivovarských kvasnic nabízí to nejlepší ze současné nabídky doplňků výživy.

Dávkování

Dospělí 3 x denně 4 tablety po jídle.
Děti 2 x denně 2 tablety po jídle.
Tablety polknout a zapít dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Fakta

především změna životního stylu, provázená stresem, spolu se zhoršeným životním prostředím. Jednou z podmínek úspěšné ochrany organismu je vyvážený přívod vitaminů, stopových prvků a minerálních látek. Tyto látky jsou nenahraditelné a nutné pro správnou činnost orgánů našeho těla. Protože lidský organizmus až na nepatrné výjimky tyto látky neprodukuje, musí se mu dodávat. Vynikajícím přírodním zdrojem těchto látek jsou právě výrobky Programu Pangamin.

Složení

vláknina Inulin, čisté mikrobiální kultury INTELICAPS© (Lactobacillus acidophilus,
Bifidobacterium Lactis).
Výrobek bez použití tabletovacích přísad a konzervačních látek.
Údaje o firmě www.pangamin.cz
Wwww.rapeto.cz

Příbalový léták