Betavid se světlíkem lékařským—60 tablet

Betavid se světlíkem lékařským pomáhá udržovat zdravé oči. Obsahuje vylepšenou původní recepturu + světlík lékařský + 6mg beta karotenu. Všechny účinné látky jsou přírodního původu ve formě extraktů. Světlík, hrozny a borůvky - proti únavě a zánětům očí.

Cena vč. DPH
109 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2679430 | Zbozi: 18105185

Popis produktu

Betavid se světlíkem lékařským pomáhá udržovat zdravé oči. Obsahuje vylepšenou původní recepturu + světlík lékařský + 6mg beta karotenu. Všechny účinné látky jsou přírodního původu ve formě extraktů. Světlík, hrozny a borůvky - proti únavě a zánětům očí.

Účinné látky

Beta karoten
Extrakt ze světlíku lékařského 8:1
Extrakt z borůvek

Užití

Přípravek je určen především lidem, kteří přetěžují svůj zrak při dlouhodobé práci s počítačem, při řízení automobilů nebo při častém sledování televize.
SVĚTLÍK LÉKAŘSKÝ pomáhá udržovat zdravé oči, podporuje funkci sítnice, přispívá k lepšímu vidění zejména u unavených očí. Má všeobecně posilující a revitalizační účinky na organismus.
ANTHOKYANOSIDY a jiné flavonoidy (polyfenoly) obsažené v borůvkách a v červeném víně mají výrazné antioxidační účinky, chrání buňky a tkáně před škodlivým působením kyslíkových radikálů. Příznivě působí na cévní kapiláry, na hladinu kolagenu v oku a na funkci sítnice, posilují pružnost cév, zpomalují stárnutí oka. Usnadňují průtok krve v celém těle, ulevují při "těžkých" a unavených končetinách. Podporují metabolismus, pomáhají udržovat normální srdeční činnost a krevní tlak.
BETA KAROTEN je provitaminem, z kterého enzymovou oxidací vzniká vitamín A nezbytný pro dobrý zrak, kvalitní vidění za šera a pro tvorbu sliznic. Ze 6mg betakarotenu vzniká 1mg vitaminu A, což je jeho fyziologická denní potřeba u dospělých osob. Betakaroten je velmi účinným antioxidantem, chrání organismus před nežádoucími vlivy znečištěného prostředí, omezuje projevy stárnutí kůže, přispívá k udržování její pružnosti. Podporuje imunitní systém, posiluje revitalizaci vlasů.

Dávkování

Užívat 1 tabletu denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Kontraindikace

Výrobek není určen pro děti do 3 let.

Vedlejší příznaky

Obsahuje sorbitol - nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Složení

Extrakt ze světlíku lékařského (Euphrasia officinalis), extrakt z borůvek (Vaccinium myrtillus), extrakt z červeného vína (Vitis vinifera), beta karoten, sorbitol (sladidlo), mikrokrystalická celulóza (plnidlo), stearan hořečnatý (plnidlo), hydroxypropylmethylcelulóza (potahová látka).
Výrobek neobsahuje lepek, konzervační látky, aromata ani syntetická barviva.

Příbalový léták