Nutrilon Advanced 2—800 g - AKCE - EXPIRACE 12.4.2024 (2KS)

Pokračovací kojenecké mléko pro děti ve věku 6 – 12 měsíců. Naše nejnovější inovace - receptura bez palmového oleje.

Cena vč. DPH
269 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4653748 | Zbozi: 18145817

Popis produktu

Pokračovací kojenecké mléko pro děti ve věku 6 — 12 měsíců. Naše nejnovější inovace - receptura bez palmového oleje.

Užití

Pro podporu imunitního systému“
Nutrilon Advanced 2 obsahuje:
Oligosacharid mateřského mléka 3 GL (3'galaktosyllaktóza), který přináší náš unikátní proces
Prebiotika GOS/FOS napodobující funkci oligosacharidů v mateřském mléce
Ziviny na podporu imunitního systému - vitamíny C a D*, které přispívají k normální funkci imunitního systému,
Omega 3 (ALA a DHA)* - ALA (kyselina alfa-linolenová) přispívá k normálnímu vývoji mozku a nervové soustavy
Bez palmového oleje.
Pokračovací mléčná kojenecká výživa v prášku, pro děti od ukončeného 6. měsíce. *dle požadavků legislativy pro všechna pokračovací kojenecká mléka

Dávkování

Věk dítěte - Min. počet doporučených dávek na den 6 - 8 měsíců: 5 x 200 ml nebo 4x 266 ml mléka 9- 10 měsíce: 4 x 200 ml nebo 3x 266 ml mléka 11- 12 měsíců: 3x 200 ml nebo 2x 266 ml mléka
Příprava jedné dávky:
Voda - Počet zarovnaných odměrek - Výsledná dávka mléka 90 ml vody + 3 odměrky = 100 ml mléka 180 ml vody + 6 odměrek = 200 ml mléka

Fakta

Návod na přípravu: 1. Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence.
Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 *C. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka) vlijte do vysterilizované láhve. 2. Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí speciálního plastového pásku uvnitř obalu. 3. Do láhve s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka). Uzavřete lahev a 10 sekund ji důkladně protřepejte ve svislé poloze. 4. Před podáváním ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.
Uchovávání:
Po každém použití obal vždy pečlivě uzavřete a uschovávejte jej na suchém a chladném místě (ne v ledničce). Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku. Obsah spotřebujte do 1 měsíce po otevření.
Důležité rady: Připravenou stravu spotřebujte do dvou hodin, poté zlikvidujte. Neohřívejte stravu v mikrovlnné troubě, abyste předešli opaření dítěte v důsledku nerovnoměrného ohřátí. Krmíte-li z lahvičky, vyvarujte se dlouhému kontaktu mléčné výživy se zoubky, zvyšuje riziko výskytu zubního kazu. Pečujte pravidelně o zoubky dítěte, zejména před spaním. Požádejte o radu zubního lékaře.

Poznámka

Důležité upozornění:
Pro výživu kojenců je nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou zastoupením svých živin a jejich kvalitou mateřské mléko. Výrobek je určený pro výživu kojenců starších šesti měsíců. Nutrilon Advanced 2 má být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte a nemá se používat jako náhrada mateřského mléka během prvních šesti měsíců života.
Rozhodnutí o zahájení podávání příkrmu, včetně jakékoliv výjimky z pravidla věku šesti měsíců by mělo být přijímáno pouze na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě, v závislosti na individuálním růstu a vývojových potřebách konkrétního kojence. Pro zdraví kojenců je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení.
Podporujeme doporučení WHO - plné kojení v prvních 6 měsících věku a pokračování až do 2 let a dále, spolu se zaváděním bezpečné a vhodné doplňkové stravy.

Složení

Alergeny: mléko, sója, ryby
Údaje o firmě
Kontaktujte nás
Potřebujete © poradit? © Nutriklub vám jako jediný nabízí komplexní poradenství přizpůsobené vašim potřebám. Naše odborníky můžete kontaktovat zdarma 5 dní v týdnu.
E-mail: info(Anutriklub.cz www. Nutriklub.cz
FB Nutrilon Česká republika
Bezplatná infolinka: tel. 800 110 000 (Po-Pá 8:30-16:00)
Nutricia a.s.
V parku 2294/2 148 00 Praha 4 - Chodov
ČR

Příbalový léták