Sunar Premium 2—700 g

Sunar Premium 2 je výrobek pokračovací kojenecké mléčné výživy, vyvinutý po více než 80 letech výzkumu. Je určen pro výživu kojenců od ukončeného 6.měsíce v období odstavování nebo pokud nemohou být kojeni. Má být pouze součástí smíšené stravy kojence.

Cena vč. DPH
435 Kč
565 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4611845 | Zbozi: 18145134

Popis produktu

Sunar Premium 2 je výrobek pokračovací kojenecké mléčné výživy, vyvinutý po více než 80 letech výzkumu. Je určen pro výživu kojenců od ukončeného 6.měsíce v období odstavování nebo pokud nemohou být kojení. Má být pouze součástí smíšené stravy kojence.

Užití

Sunar Premium se vyznačuje jedinečným složením, které je inspirováno složením mateřského mléka a vychází z více než 80 let výzkumu. Unikátní receptura obsahuje exkluzivní kombinaci látek přirozeně se vyskytujících v mateřském mléce. Sunar podle vzoru mateřského mléka obsahuje mléčný tuk, díky kterému je dětmi velmi dobře přijímán. Se Sunarem Premium nemusíte dělat kompromisy a vaše děti ho budou milovat. - Vitamin A přispívá ke správné funkci imunitního systému. - Vitamin C zvyšuje vstřebávání železa. Zelezo přispívá k rozvoji poznávacích funkcí u dětí. - Kyselina alfa-linolenová patří mezi omega 3 mastné kyseliny a přispívá k rozvoji mozku.

Dávkování

Na 100 ml obnoveného mléka použijte 90ml převařené vody a 3 zarovnané odměrky (14g prášku) Sunaru Premium 2. Plná odměrka obsahuje 4,7g Sunaru Premium 2 a odpovídá 96,7 kJ (23,1 kcal).
Počet mléčných dávek se liší podle věku dítěte, dávkovací tabulka je uvedena na obale.
Pro zdraví kojenců je důležité správné dodržování návodu k přípravě. Pro každé krmení připravujte vždy čerstvě namíchanou porci.

Fakta

Tato receptura byla vyvinuta experty z Hero Institute for Infant Nutrition, kteří spolupracují s předními zahraničními vědeckými odborníky na výživu, s nemocnicemi a univerzitami.

Poznámka

Sunar Premium nabízí kompletní řadu kojenecké a batolecí mléčné výživy. Od ukončeného 12.měsíce doporučujeme přejít na Sunar Premium 3.

Složení

Sušené odtučněné mléko, laktóza (z mléka), smetana (obsahuje mléčný tuk), maltodextrin, slunečnicový | olej, koncentrát syrovátkové — bílkoviny (z mléka), galaktooligosacharidy (z mléka), řepkový olej, kokosový olej, citronan draselný, rybí olej, vápenaté soli kyseliny fosforečné, chlorid hořečnatý, chlorid sodný, cholin-chlorid,
L-askorbát sodný, emulgátor (sójový lecithin), citronan sodný, olej z Mortierella alpina, uhličitan vápenatý, taurin, síran železnatý, L-askorbyl-6-palmitát, inositol, L-karnitin, síran zinečnatý, D-alfa tokoferol, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, síran měďnatý, retinyl palmitát, riboflavin, thiamin-hydrochlorid, pyridoxin-hydrochlorid, síran manganatý, kyselina listová, jodid draselný, seleničitan sodný, fytomenadion, D-biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin.
Údaje o firmě
Více o složení a produktech značky Sunar najdete na naší infolince nebo webových stránkách: tel: 800 201 102 e-mail: sunarWÝsunar.cz
Www.Sunar.cz

Příbalový léták