Hami 6+—600 g

Pokračovací mléčná kojenecká výživa v prášku. Kojenecké mléko Hami 6+ od uk. 6. měsíce má naše jedinečné složení OptiNutri s prebiotickou vlákninou GOS/FOS, díky kterému dodá děťátku potřebné živiny pro správný růst a vývoj.

Cena vč. DPH
279 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks


PDK: 4532892 | Zbozi: 18137465

Popis produktu

Pokračovací mléčná kojenecká výživa v prášku. Kojenecké mléko Hami 6+ od uk. 6. měsíce má naše jedinečné složení OptiNutri s prebiotickou vlákninou GOS/FOS, díky kterému dodá děťátku potřebné živiny pro správný růst a vývoj.

Užití

Kojenecké mléko Hami 6+ od uk. 6. měsíce má naše jedinečné složení OptiNutri s prebiotickou vlákninou GOS/FOS, díky kterému dodá děťátku potřebné živiny pro správný růst a vývoj. A navíc má lahodnou chuť pro malá bříška.
Náš jedinečný recept pro malá bříška.
Podpora imunity - vitaminy C* a D* přispívající k normální funkci imunitního systému
Růst a vývoj kostí - vitamin D* potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětí
Vývoj mozku - kyselina alfa-linolenová“ přispívá k rozvoji mozku a nervové soustavy * dle požadavků legislativy
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Kojení je nejlepším způsobem výživy kojenců. Potravina pro zvláštní výživu kojenců starších 6 měsíců. Má být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy, nemá se používat jako náhrada mateřského mléka během prvních 6 měsíců života. Rozhodnutí o zahájení podávání příkrmů, včetně jakékoli výjimky z pravidla věku 6 měsíců, by mělo být přijímáno jen na radu nezávislých osob kvalifikovaných v lékařství, výživě nebo farmacii nebo jiných odborníků odpovědných za péči o matku dítě, v závislosti na individuálním růstu a rozvojových potřebách konkrétního kojence.
Připravenou stravu spotřebujte do 2 hodin, nedopitou výživu zlikvidujte. Neohřívejte v mikrovlnné troubě, hrozí opaření dítěte. Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného. Dohlédněte na hygienu ústní dutiny v období růstu prvních zoubků, především před spaním. Pro zdraví kojenců je důležité dodržovat návod na přípravu a uvedená doporučení.

Dávkování

Věk dítěte: 6-8 měsíců / Min. počet doporučených dávek na den: 5x200 ml nebo 4x266 ml mléka
Věk dítěte: 9-10 měsíců / Min. počet doporučených dávek na den: 4x200 ml nebo 3x266 ml mléka
Věk dítěte: 11-12 měsíců / Min. počet doporučených dávek na den: 3x200 ml nebo 2x266 ml mléka
Příprava jedné dávky mléka Voda Počet odměrek 200 ml 180 ml 6 266 ml 240 ml 8 100 ml Hami 6+ = 285 kJ (68 kcal). 1 zarovnaná odměrka = 4,8 g sušeného přípravku.
Používejte pouze originální odměrku.
Přesné množství mléka pro vaše děťátko vám poradí pediatr.
Návod na přípravu výživy 1. Umyjte si ruce a vysterilizujte všechno používané nádobí. Převařte pitnou vodu určenou pro kojence. Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40“ C. 2. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka) vlijte do vysterilizované láhve.
Nepoužívejte opakovaně převařenou vodu. 3. Do láhve s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka). Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v odměrce nestlačujte, prášek v ní zarovnejte pomocí ploché části nože. Příliš velké odchylky od doporučených dávek mohou mít škodlivé následky. Uzavřete lahev a krátce ji důkladně protřepejte ve svislé poloze, abyste předešli tvorbě hrudek. Sejměte víčko a nahraďte jej sterilní savičkou. 4. Ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a podávejte.

Fakta

Uchovávání:
Po každém použití obal pečlivě uzavřete. Uchovávejte na suchém a chladném místě (ne v ledničce). Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku. Spotřebujte do 1 měsíce od otevření.
Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte na suchém a chladném místě (max. do 25"C, ne v ledničce).

Složení

Údaje o firmě
Nutricia a.s.
V parku 2294/2 148 00 Praha 4 - Chodov www.klubmaminek.cz infoaklubmaminek.cz
Bezplatná infolinka Po-Pá (8:30-16:00): 800 500 700

Příbalový léták