Nutrilon 1 Allergy Care Syneo—450 g - AKCE - EXPIRACE 11.4.2024 (1ks)

Humánní léčivý přípravek

První od narození. Pro děti s alergií na bílkovinu kravského mléka. Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely v prášku. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2076199 | Zbozi: 18101451

Popis produktu

První od narození. Pro děti s alergií na bílkovinu kravského mléka. Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely v prášku. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Nutrilon 1 Allergy Care obsahuje speciálně upravené bílkoviny (tzv. hydrolyzované), které významně snižují riziko alergické reakce. Alergie je přehnaná reakce imunitního systému na určitou látku - antigen. Nejčastěji se rozvíjí v raném dětském věku, kdy je imunitní systém ještě nevyvinutý.
Nutrilon 1 Allergy Care obsahuje unikátní směs galakto- (GOS) a fruktooligosacharidů (FOS) vyvinutou po vzoru oligosacharidů mateřského mléka, kde tvoří 3. největší složku.
Nutrilon 1 Allergy Care je lehce stravitelný. Při podávání této výživy může být stolice
Vašeho dítěte měkčí a světlejší stejně jako u kojených dětí. Chuť mléka je v porovnání s běžnou výživou mírně nahořklá, což je způsobeno obsahem hydrolyzovaných bílkovin.

Dávkování

Věk Váha Počet dávek/den Dop.mn./den
O-2týdny < 3,5 kg 6 600 ml 2 - 8 týdnů 3,5 - 4,5 kg 6 670 ml 2 měsíce 4,5 - 5,5 kg 5 840 ml 3- 4 měsíce 5,5 - 7 kg 5 1000 ml 5 - 6 měsíců > 7 kg 5 1200 ml
Při zavádění prvních nemléčných příkrmů se řiďte doporučeními lékaře.

Fakta

1. Umyjte si důkladně ruce a vysterilizujte všechno používané nádobí. 2. Převařte čerstvou pitnou vodu určenou pro kojence a nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40"C. 3. Odpovídající množství vody vlijte do vysterilizované láhve. Nepoužívejte opakovaně převařenou vodu. 4. Přidejte odpovídající množství prášku do vody pomocí přiložené odměrky. Vždy používejte dodanou odměrku. Prášek v odměrce nestlačujte. Příliš velké odchylky od doporučených dávek mohou mít škodlivé následky. 5. Uzavřete láhev a důkladně ji protřepte (nejméně 10 vteřin), než se všechen prášek rozpustí. Sejměte víčko a nahraďte jej sterilní savičkou. 6. Ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a připravenou dávku ihned podávejte.

Složení

GOS/FOS = 0,8 g/'100 ml kojeneckého mléka.

Příbalový léták