Cubitan S příchutí vanilkovou—4 x 200 ml

Humánní léčivý přípravek

Cubitan je vysokoenergetická tekutá výživa s vysokým obsahem bílkovin, s argininem a specifickými mikronutrienty. Potravina pro zvláštní lékařské účely. Pro řízenou dietní výživu při péči o pacienty s chronickými ranami. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
273 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3353423 | Zbozi: 18120865

Popis produktu

Cubitan je vysokoenergetická tekutá výživa s vysokým obsahem bílkovin, s argininem a specifickými mikronutrienty. Potravina pro zvláštní lékařské účely. Pro řízenou dietní výživu při péči o pacienty s chronickými ranami. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Pro řízenou dietní výživu při péči o pacienty s chronickými ranami.

Dávkování

1-3 lahvičky denně, pokud lékař nebo pracovník kvalifikovaný v oblasti klinické výživy neurčí jinak.

Fakta

Skladujte na suchém a chladném místě. Před použitím dobře protřepejte. Určený k přímému použití, nejlépe chutná vychlazený. Po otevření uchovávejte v uzavřené lahvičce v chladničce max. po dobu 24 hodin.

Poznámka

Důležitá upozornění: Pouze pro enterální použití. Není určen pro parenterální podávání.
Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Nevhodný jako jediný zdroj výživy. Nevhodný pro děti do 3 let věku. Při podávání dětem a adolescentům ve věku od 3 do 17 let je nutno dbát zvýšené opatrnosti. Nedoporučuje se podávat kriticky nemocným pacientům.

Složení

Mléčné bílkoviny (z kravského mléka), voda, maltodextrin, cukr, rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový), L-arginin, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), aroma, L-askorban sodný, karotenoidy ((obsahuje sóju) beta-karoten, lykopenový oleoresin z rajčat, lutein), hydrogenfosforečnan © hořečnatý, © emulgátor | (sójový © lecitin), cholin © chlorid, hydrogenfosforečnan didraselný, DL-alfa-tokoferol, chlorid draselný, citronan draselný, hydroxid hořečnatý, mléčnan železnatý, síran zinečnatý, hydroxid draselný, glukonan měďnatý, síran manganatý, chlorid sodný, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin hydrochlorid, fluorid sodný, retinyl-acetát, kyselina pteroylmonoglutamová, seleničitan sodný, chlorid chromitý, molybdenan sodný, jodid draselný, fytomenadion, D-biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin.
Údaje o firmě
Společnost Nutricia patří mezi přední světové výrobce enterální klinické výživy s dlouholetou tradicí. Kromě široké škály přípravků určených k řešení malnutrice dodáváme na trh i přípravky speciální - např. pro diabetiky, pro pacienty s chronickými ranami nebo nádorovým onemocněním.

Příbalový léták