Niacin B3 500mg—500 tablet

Niacin přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a k normální činnosti nervové soustavy. Niacin přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Cena vč. DPH
286 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2455252 | Zbozi: 18105176

Popis produktu

Niacin přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a k normální činnosti nervové soustavy. Niacin přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Účinné látky

Nikotinamid

Užití

Niacin přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, k normální psychické činnosti, k udržení normálního stavu sliznic, k udržení normálního stavu pokožky, ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Dávkování

Doporučená nejvyšší denní dávka 3 tablety se nesmí překročit, pauza mezi příjmem jednotlivých tablet nejméně 1 hodina. Obsah niacinu 18 mg odpovídá 100% denní doporučené dávky. Přípravek se používá obvykle po jídle a zapíjí dostatečným množstvím tekutiny.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Doporučená nejvyšší denní dávka 3 tablety se nesmí překročit, pauza mezi příjmem jednotlivých tablet nejméně 1 hodina. Obsah niacinu 18 mg odpovídá 100% denní doporučené dávky. Přípravek se používá obvykle po jídle a zapíjí dostatečným množstvím tekutiny. Není určeno pro děti nebo jako náhrada pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí a slunečních paprsků v suchu a teplotě do 25 *C.

Složení

Nikotinamid. Pomocné látky: Nosiče mikrokrystalická celulóza a kukuřičná vláknina.
Protispékavé látky talek, fosforečnan vápenatý, oxid křemičitý, stearan hořečnatý.
Údaje o firmě www.sportovnistrava.cz
Wwww.derma.cz

Příbalový léták