Nestlé Beba Optipro 1—300 g

Počáteční kojenecká výživa, která je svým složením a vlastnostmi nejblíže mateřskému mléku. Díky svému unikátnímu složení podporuje osídlení střevní mikroflóry bifidobakteriemi, tzv. bifidus efekt, které posilují obranyschopnost dětského organizmu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8717405008358 | Zbozi: 18111870

Popis produktu

Počáteční kojenecká výživa, která je svým složením a vlastnostmi nejblíže mateřskému mléku. Díky svému unikátnímu složení podporuje osídlení střevní © mikroflóry bifidobakteriemi, tzv. bifidus efekt, které posilují obranyschopnost dětského organizmu.

Účinné látky

Vitaminy
LC-PUFA
Minerály

Užití

Počáteční kojenecká výživa, která je svým složením a vlastnostmi nejblíže mateřskému mléku. Díky svému unikátnímu složení podporuje osídlení střevní mikroflóry bifidobakteriemi, tzv. bifidus efekt, které posilují obranyschopnost dětského organizmu.
Obsahuje LC-PUFA (polynenasycené mastné kyseliny s dlouhým řetězcem), které jsou v tomto období důležité pro správný vývoj imunitního systému dítěte.
Kojenecká výživa určená k podávání od narození do ukončeného 6.měsíce věku dítěte, dle doporučení lékaře je možno podávat i do konce jednoho roku.
Nutno postupovat dle návodu a nepřesáhnout teplotu vody z důvodu poškození probiotických bakterií.

Dávkování

Podle návodu uvedeném na obalu výrobku či dle doporučení lékaře.

Kontraindikace

Kojenci se specifickými nároky na výživu v případě projevených onemocnění.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy

Fakta

Pokud není kojení možné nebo se rozhodnete ke změně na náhradní kojeneckou výživu, máte možnost vašemu děťátku nabídnout novou generaci kojeneckých výživ Nestlé
BEBA Pro s unikátní recepturou, která nabízí přirozený koncept výživy (Standardní řada).
Dětem, které mají zvýšené riziko vzniku alergie výživu z řady Beba H.A. Premium (Hypoalergenní řada). U této kojenecké výživy bylo klinickými studiemi potvrzeno, že snižuje riziko vzniku alergie. Obsahuje:
Opti Pro1 — speciálním procesem získaná směs bílkovin, která přesně vyhovuje nutričním potřebám dítěte a vyvíjí menší zátěž na ještě nevyzrálé orgány.
DHA a ARA — dvě polynenasycené mastné kyseliny (LC-PUFA), které se přirozeně vyskytují v mateřském mléce a které jsou důležité pro správný vývoj imunitního systému a přispívají k rozvoji mozku a zraku.
Bifidus efekt — pomáhá chránit vaše děťátko podporou zdravé střevní mikroflóry

Složení

Syrovátková bílkovina a kasein, laktóza, LC-PUFA, vitamíny, minerály, nukleotidy
Údaje o firmě
Wwww.nestle.cz
Společnost Nestlé má s dětskou výživou bohaté zkušenosti. Zdravou a dokonalou stravu poskytuje dětem již přes 140 let. Po celou tu dobu je pro ni zákonem nejvyšší kvalita a respektování nejnovějších pediatrických poznatků.

Příbalový léták