MedPharma Vitamin B12—37 tablet

Vitamín B12 patří do skupiny B vitamínů. Je potřebný pro krvetvorbu a zdravý nervový systém. Nezbytný pro dělení buněk, pro metabolizmus - přeměňuje potravu na energii. Pomáhá udržovat rozpoznávací schopnosti ve stáří.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594045472059 | Zbozi: 18123301

Popis produktu

Vitamín B12 patří do skupiny B vitamínů. Je potřebný pro krvetvorbu a zdravý nervový systém. Nezbytný pro dělení buněk, pro metabolizmus - přeměňuje potravu na energii.
Pomáhá udržovat rozpoznávací schopnosti ve stáří.

Účinné látky

Vitamín B12

Užití

Vitamín B12 (kyanokobalmin) patří do skupiny B vitamínů rozpustných ve vodě. Je potřebný pro krvetvorbu a k zachování zdravého nervového systému. Zdroje vitamínů
B12 jsou zejména potraviny živočišného původu. Nejlepším zdrojem jsou vnitřnosti, maso a masné výrobky, ryby, mléko, sýr.
Je nezbytný pro dělení buněk, nezbytný pro metabolizmus - přeměňuje potravu na energii, pomáhá udržovat normální hladinu © krevního © homocysteinu — (škodlivé aminokyseliny produkované lidským organizmem), pomáhá udržovat poznávací schopnosti ve stáří.

Dávkování

1 tableta 1x denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Poznámka

Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro děti do 3 let. Barvivo E 129 (azobarvivo) může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dítěte. Ukládejte mimo dosah dětí. Ukládejte v suchu a temnu při teplotě +4 až +25 st. C.

Složení

Syrovátka, plnidlo: fosforečnan divápenatý, emulgátor: celulóza, stabilizátor: kroskamelóza sodná, zvlhovadla: stearan hořečnatý, kyselina stearová, leštící látka: šelak, protispékavá látka: dioxid křemičitý, barvivo: červeň allura AC E 129, vitamin B12 (kyanokobalamin, 0,016g/100g).
Údaje o firmě www.medpharma.info

Příbalový léták