Lutamax DUO 20mg—30 tobolek

LUTAMAX DUO 10 a 20 mg je vhodný jako výživový doplněk při věkem podmíněné makulární degeneraci (VPMD) a zhoršení zraku ve vyšším věku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 9120008840598 | Zbozi: 18132670

Popis produktu

LUTAMAX DUO 10 a 20 mg je vhodný jako výživový doplněk při věkem podmíněné makulární degeneraci (VPMD) a zhoršení zraku ve vyšším věku.

Účinné látky

Lutein
Zeaxanthin
Omega-3 nenasycené mastné kyseliny DHA a EPA

Užití

Lidský organismus je odkázaný na přijímání prospěšných látek — luteinu a zeaxanthinu v jídle. Ve středoevropských podmínkách přijímáme v naší stravě jen nepatrné množství luteinu a zeaxanthinu (průměrně 2 mg denně).
Lutamax DUO je k dispozici ve dvou silách — 20 mg a 10 mg.
Prostřednictvím doplňku stravy Lutamax DUO je zabezpečený cílený a kontrolovaný příjem vysoce purifikovanéholuteinu a zeaxanthinu do těla v doporučeném dávkování.

Dávkování

Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Počáteční dávka:
Lutamax DUO se doporučuje užívat co nejdříve při zhoršení stavu zraku. Po dobu prvních 6 měsíců se má užívat 1 kapsle Lutamaxu DUO 20 mg denně. Užíváním vyššího dávkování se rychleji doplní vyčerpané zásoby luteinu, zeaxanthinu a omega-3 nenasycených mastných kyselin, jejichž hladina v krvi se znovu zvýší.
Udržovací dávka:
Po počáteční dávce se doporučuje nepřetržité užívání 1 kapsle Lutamaxu DUO 10 mg denně na udržení hladiny luteinu, zeaxanthinu a omega-3 nenasycených mastných kyselin na dosažené úrovni.

Příznaky

Zhoršení stavu zraku samotné i ve spojení s onemocněním zraku.

Prevence

Díky obsahu DHA pomáhá udržovat normální stav zraku.

Kontraindikace

Přecitlivělost na léčivou látku anebo jinou složku přípravku.

Poznámka

Upozornění
Před užitím čtěte pozorně příbalový leták!

Složení

Lutamax DUO 20 mg 1 kapsle obsahuje 20 mg luteinu a 366 mg omega-3 nenasycených mastných kyselin.
Koncentrovaný rybí tuk včetně smíšení formy tocopherolu (forma ?-tocopherol,
B-tocopherol, ?-tocopherol, ?-tocopherol) s vysokým obsahem omega-3 nenasycených mastných kyselin (DHA, EPA), lutein a zeaxanthin — vysoce purifikovaný rostlinný extrakt z aksamitníku vzpřímeného, lipofilní extrakt ze světlice barvířské, vitamín E. Obal kapsle: želatina, glycerin. Barviva: oxid železnatý.

Příbalový léták