Léčiva Suppositoria Glycerini Extra 3g—10 čípků

Zdravotnický prostředek

Glycerínové čípky proti zácpě, na ulehčení vyprazdňování, na změkčení stolice, při potížích v oblasti análního otvoru (např.hemoroidy), bolestivých trhlin análního otvoru (fisury), i u pacientů připoutaných na lůžku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2764232 | Zbozi: 18105578

Popis produktu

Glycerinové čípky proti zácpě, na ulehčení vyprazdňování, na změkčení stolice, při potížích v oblasti análního otvoru (např.hemoroidy), bolestivých trhlin análního otvoru (fisury), i u pacientů připoutaných na lůžku.

Účinné látky

Bezvodý glycerin

Užití

Suppositoria glycerini Sanova podporují vyvolání stolice a vyprazdňovaní střev vícero způsoby. Kontakt s konečníkem vyvolá vyprazdňovací reflex. Učinkem glycerinu se změkčí stolice a zabezpečí se kluzký povrch střev, čímž se stolice stane snáze vylučitelnou. Účinek nastává v průběhu několika minut od od aplikace, kdy se glycerín uvolňuje z hmoty čípku a působí na konečník. Během působení se tvar čípku nemění, protože vlhkost v konečníku není dostatečná pro jeho rozpuštění. Tato vlastnost zabezpečuje © vyloučení čípku v téměř nezměněném tvaru během vyprázdnění. Suppositoria glycerini Sanova zaveďte po vybalení z vnitřního obalu do análního otvoru (konečníku).Použití Suppositoria glycerini Sanova je v těhotenství a během kojení možné.

Dávkování

Dospělí v nutných případech:Podle potřeby 1 kus Suppositoria glycerini Sanova s hmotností 3 g.

Kontraindikace

Suppositoria glycerini Sanova nepoužívejte trpíte-li alergií/přecitlivělostí na glycerin nebo jinou z jeho složek.

Vedlejší příznaky

U tohoto typu zdravotnického prostředku jsou nežádoucí účinky výjimečné.Výjimečně se může vyskytnout „rektální“ nepohodlí nebo pálivý pocit v konečníku.

Příbalový léták