Lactulose AL—sirup 500 ml

Humánní léčivý přípravek

Zácpa, kterou není možné upravit stravou s vysokým podílem vlákniny a jinými běžnými opatřeními. Stavy vyžadující usnadnění defekace. Prevence a léčba portální systémové encefalopatie. Urychlení střevní pasáže při RTG vyšetření. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4024773038912 | Zbozi: 18101165

Popis produktu

Zácpa, kterou není možné upravit stravou s vysokým podílem vlákniny a jinými běžnými opatřeními. Stavy vyžadující usnadnění defekace. Prevence a léčba portální systémové encefalopatie. Urychlení střevní pasáže při RTG vyšetření. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Lactulosum

Užití

Bez porady s lékařem se přípravek užívá při: - zácpě, která nemůže být upravena vysokým množstvím vlákniny v potravě a jinými běžnými opatřeními.
Na doporučení lékaře se přípravek užívá při: - stavech vyžadujících usnadnění pohybu střev - prevenci a léčbě portální systémové encefalopatie (tj. poruchy mozku spojené s chronickým selháním jater, zvláště jaterní cirrhozou) - urychlení střevní pasáže při RTG vyšetření.
Dětem se přípravek podává jen na doporučení lékaře.

Dávkování

Dávka Lactulose AL sirupu závisí na stavu, který má být léčen. Dávka Lactulose AL sirupu vyžaduje často individuální úpravu podle rozvoje a závažnosti onemocnění.

Příbalový léták