Kukuřično-Jahelné křupky—60 g

Křupky lze konzumovat jako náhradu za piškoty, pečivo, pochutiny. Křupka se velice rychle rozpouští v ústech, proto se často používá i jako přírodní doplněk stravy kojenců. Jemné, křupavé pečivo z kukuřice pěstované podle zásad ekologického zemědělství.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2705581 | Zbozi: 18112603

Popis produktu

Křupky lze konzumovat jako náhradu za piškoty, pečivo, pochutiny. Křupka se velice rychle rozpouští v ústech, proto se často používá i jako přírodní doplněk stravy kojenců.
Jemné, křupavé pečivo z kukuřice pěstované podle zásad ekologického zemědělství.

Účinné látky

Kukuřice
Jahly

Užití

Jako náhrada za piškoty, pečivo, pochutiny. Křupka se velice rychle rozpouští v ústech, proto se často používá ijako přírodní doplněk stravy kojenců. Dětem opravdu chutnají a dobře se na nich učí jíst pevnou stravu. Možné další dochucování - máčení křupek do marmelády, medu nebo čokoládové pomazánky je velká zábava pro malé jedlíky.

Dávkování

Kontraindikace

Nekonzumujte při známé přecitlivělosti na některou složku produktu.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Kukuřice pěstovaná podle zásad ekologického zemědělství

Poznámka

Celiakie souvisí s nesnášenlivosti lepku, což je bílkovina ve vrchní části obilných zrn. U lidí geneticky zatížených vede k nepřiměřené reakci imunitního systému. U dospělých se nemoc projevuje obvykle průjmy, v atypických formách chudokrevností či postižením jater.

Složení

Kukuřičná krupice 80%, Jahelná krupice 20%, voda.
Údaje o firmě
Výrobce a dovozce kukuřičných křupek

Příbalový léták