Krytí s aktivním uhlím a stříbrem Vliwaktiv Ag—10x 10 cm, sterilní, 10 ks

Zdravotnický prostředek

Tamponáda s obsahem aktivního uhlí a stříbra; antimikrobiální tamp.potažená stříbrnou vrstvou, nelepící se na ránu; i jako obvaz.

Cena vč. DPH
1 031 Kč
Dostupnost
skladem 10 ks

PDK: 4021447309224 | Zbozi: 18121434

Popis produktu

Tamponáda s obsahem aktivního uhlí a stříbra; antimikrobiální tamp.potažená stříbrnou vrstvou, nelepící se na ránu; i jako obvaz.

Užití

Vliwaktiv Ag působí antimikrobiálně, účinkuje i na multirezistentní kmeny (MRSA, VRE); absorbuje zápach, spolehlivě váže endotoxiny. Je vysoce savý.

Fakta

Roku 1899 založil magistr farmacie Eduard Rauscher podnik na výrobu obvazového materiálu. V roce 1902 je tato firma zaregistrována ve Vídni jako Rauscher A4 Co.
Počátkem 30.let přebírá podnik rodina Boudů. Po druhé světové válce, kdy se opět podaří úspěšně vybudovat továrny na obvazový materiál a vatu, zakládá podnik další pobočky v Evropě a stává se tak předním výrobcem a distributorem obvazového a dalšího medicínského materiálu včetně hygienických výrobků. Otevření východní Evropy umožnilo roku 1991 založení podniku v ČSFR se sídlem ve Slavkově u Brna.
V roce 1999 vznikla fúzí dvou tradičních firem-Lohmann Medical (založena v r.1851) a
Rauscher společná firma (50/50) - Lohmann 4 Rauscher International GmbH 4 Co. KG.
Koncern Lohmann 4 Rauscher zaměstnává celkem 2.930 pracovníků a v loňském roce dosáhl obratu téměř 610 mil. DEM a 4,2% nárůst. Jeho dceřiná společnost má sídlo ve
Slavkově u Brna, kde jsou sklady a část výroby. Pracuje tu ca 160 zaměstnanců.
Pobočný výrobní závod je v Nové Pace, kde pracuje 320 zaměstnanců.
Péče o zdraví, léčbu a ošetřování lidí vyžaduje denně vysoké nároky na jakost a bezpečnost - odpovědnost rádi převezmeme. Orientace na zákazníka je naší zásadou a cílem. Touto cestou půjdeme dál, pro spokojenost našich zákazníků a zdraví pacientů.

Poznámka

Lohmann 4 Rauscher International má zavedený systém kvality v EN ISO 9001 / EN 46001 a jako výrobce medicínských výrobků podléhá směrnici 93 / 42 / EWG.
TŮV CER- certifikát obsáhle dokumentuje vysoce kvalitní práci. Tato začíná u vývoje produktu a končí jeho upotřebením.
Zákonné předpisy vytváří již náročnější rámec. Navíc máme zavedené vlastní měřítka kvality. Tímto podporujeme zákazníky k používání našich výrobků a urychlení úspěšné terapie pacientů. Je to pro nás nezbytný prvek k zajištění kvality.
Údaje o firmě www.lohmann-rauscher.cz

Příbalový léták