Hypafit Transparent Krytí filmové v roli—10x10cm, nesterilní transparentní semipermeabilní krytí v roli, 1ks

Zdravotnický prostředek

Hypafix Transparent je nesterilní transparentní krytí vyrobené z polyuretanové membrány.Vnitřní strana je pokryta hypoalergenním akrylátovým lepidlemi.Film je elastický a dobře se aplikuje.Vnější strana membrány je opatřena aplikační fólii.

Cena vč. DPH
503 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2807494 | Zbozi: 18127328

Popis produktu

Hypafix Transparent je nesterilní transparentní krytí vyrobené z | polyuretanové membrány. Vnitřní strana je pokryta hypoalergenním akrylátovým lepidlemi.Film je elastický a dobře se aplikuje. Vnější strana membrány je opatřena aplikační fólii.

Užití

Hypafix Transparent je propustný pro vodní páry a plyny a zabraňuje tak maceraci kůže.
Nalepením fólie na kůži zabráníte působení střižných sil přímo na kůži , které vznikají při pohybu pacienta na lůžku. Kůže se tedy nepoškodí a nedochází k dalšímu postupu rány.
Hypafix Transparent je vhodný k profylaxi dekubitů, jako ochrana kůže v okolí stomií pod podložky a sáčky. Lze jej použít k upevnění a fixaci např.sond, hadiček a primárního krytí.

Dávkování

1. aplikujte na suché, očištěné místo. 2. odtočte potřebnou délku filmového krytí z role a odstřihněte. 3. před aplikací na rány v nerovných lokalitách, krytí nastřihněte. 4. ochranné papíry obvazu k sobě těsně přiléhají.Před vlastní aplikací filmu je nutné lehkým tahem z obou stran mírně odtáhnou obě strany krytí od středové linie, jako byste napínali pružinu.
Aplikační fólii bude tak možno snadno odstranit.

Příbalový léták