Krytí Aquacel AG+ extra—10x10cm

Zdravotnický prostředek

Zesílený krycí materiál s technologií Hydrofiber™ obohacený stříbrem a zpevňujícím vláknem. Ke krytí operačních, traumatických, infikovaných ran, bércových či diabetických vředů apod.

Cena vč. DPH
1 983 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3088706 | Zbozi: 18109086

Popis produktu

Zesílený krycí materiál s technologií Hydrofiber"“ obohacený stříbrem a zpevňujícím vláknem. Ke krytí operačních, traumatických, infikovaných ran, bércových či diabetických vředů apod.

Užití

Používá se ke krytí: - ran již infikovaných či ran se zvýšeným rizikem infekce; - diabetických vředů na nohách, bércových vředů, (vředů způsobených venostázou, tepenných vředů a bércových vředů smíšené etiologie) a dekubitů či vředů z otlaku (s částečnou či úplnou ztrátou tloušťky vrstvy kůže); - operačních ran; - traumatických ran; - ran se sklonem ke krvácení, jako jsou rány, které byly mechanicky nebo chirurgicky vyčištěny; - onkologických ran s exsudátem, jako jsou houbovité kožní nádory, rychle se šířící rakovinné kožní nádory, metastázy do kůže, Kaposiho sarkom a angiosarkom; - ran, u nichž je přítomnost bakterií suspektní příčinou (či faktorem) chronicity nebo špatného hojení - kavit, hlubokých ran, dutin a podminovaných a rozšiřujících se ran.

Dávkování

Všechny rány by se měly pravidelně prohlížet. Tento krycí materiál odstraňte, jakmile je to klinicky indikováno (tj. při prosakování, podtékání, nadměrném krvácení, zesilující bolestivosti) nebo po maximálně 7 dnech.

Příbalový léták