Kolagen—ampulky 7x2 ml

Účinný koncentrovaný preparát s protivráskovým a liftingujícím účinkem, s vysokým obsahem přírodního kolagenu, zajišťující intenzivní ošetření zralé pokožky a zamezující jejímu stárnutí.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2939404 | Zbozi: 18106192

Popis produktu

Učinný koncentrovaný preparát s protivráskovým a liftingujícím účinkem, s vysokým obsahem přírodního kolagenu, zajišťující intenzivní ošetření zralé pokožky a zamezující jejímu stárnutí.

Užití

Hluboká hydratace a zjemnění pokožky, vyhlazení mimických vrásek a prevence proti tvorbě nových. Vylepšuje celistvost pokožky, zpomalení procesu stárnutí pokožky, navrácení původní pigmentace pokožky, urychlení procesu hojení popálenin, urychlení procesu hojení ran a vyhlazení jizev různého původu, regenerace vlasů a nehtů, napomáhá léčbě křečových žil, napomáhá léčbě celulitidy, napomáhá léčbě trudovosti pokožky.

Dávkování

Preparát obsahující kolagen naneseme na připravenou suchou pokožku tváře, šíje a dekoltu bez nutnosti vtírání. Během několika minut nastává samočinná absorpce preparátu pokožkou. Otevíráme přelomením v nejtenčí části ampulky. Podrobný popis viz. příbalový leták.

Příbalový léták