DermoCollagen ProVenus pomerančová příchuť—30 sáčků

Základ složení unikátního produktu DermoCollagen je kombinace bioaktivních kolagenních peptidů Verisol® spolu s kyselinou hyaluronovou. Obsažený vitamín C má také příznivý vliv na tvorbu kolagenu v lidském těle a tím přispívá k normální funkci kůže.

Cena vč. DPH
994 Kč
Dostupnost
skladem 6 ks

PDK: 3501062 | Zbozi: 18137584

Popis produktu

Základ složení unikátního produktu © DermoCollagen je kombinace bioaktivních kolagenních peptidů Verisol© spolu s kyselinou hyaluronovou. Obsažený vitamín C má také příznivý vliv na tvorbu kolagenu v lidském těle a tím přispívá k normální funkci kůže.

Účinné látky

Kolagenní peptidy VERISOL
Kyselina hyalurunová
Inulín

Užití

Přípravek DermoCollagen je unikátním produktem, který cíleně působí přímo v hluboké dermální vrstvě pokožky. Základ složení tvoří kombinace bioaktivních kolagenních peptidů patentovaného složení Verisol© spolu s kyselinou hyaluronovou. Jedná se tak o efektivní vnitřní výživu pokožky. Kolagen tvoří až 75 % objemu lidské pokožky a tvoří důležitou strukturální látku kostí, kloubů, svalů, vaziv a šlach. Obsažený vitamín C má také příznivý vliv na tvorbu kolagenu v lidském těle a tím přispívá k normální funkci kůže, ale i kostí a kloubních chrupavek. Díky obsahu látek jako je jsou zinek a biotin přispívá přípravek DermoCollagen k udržení normálního stavu pokožky i vlasů.

Dávkování

pomerančovou příchutí.
Upozornění: Výrobek není určen pro děti. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Nadměrné použití může mít laxativní účinky. Ukládat mimo dosah dětí! Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 C.

Složení

Kolagennní peptidy — VERISOL© 2500,0 mg
Kyselina hyaluronová 60,0 mg
Vitamin C 80,0 mg
Vitamin E 24,0 mg
Kyselina pantothenová (Vitamin B5) 28,0 mg
Biotin (Vitamin B7) 50,0 ug
Magnesium 120,0 mg
Zinek 10,0 mg
Inulin 1350,0 mg

Příbalový léták