Allnature Mořský kolagen Original Premium—200 g

Přírodní hydrolyzovaný mořský kolagen pro každého, kdo chce pečovat o svou pleť opravdu od základů. Molekuly kolagenu typu I pomáhají udržovat pokožku hebkou, pružnou a dlouhodobě hydratovanou.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3993822 | Zbozi: 18138022

Popis produktu

Přírodní hydrolyzovaný mořský kolagen pro každého, kdo chce pečovat o svou pleť opravdu od základů. Molekuly kolagenu typu | pomáhají udržovat pokožku hebkou, pružnou a dlouhodobě hydratovanou.

Užití

Kolagen se řadí mezi nejhojněji se vyskytující proteiny v našem těle. Nalezneme jej ve svalech, kostech, kůži, cévách, trávicím systému a šlachách. Právě kolagen poskytuje kůži elasticitu a sílu, navíc pomáhá nahrazovat odumřelé buňky. V kloubech a šlachách funguje jako „pojivo“, které drží tělo pohromadě.
Náš životní styl — jako je strava bohatá na cukry, kouření, nadměrné vystavení slunečnímu záření — také přispívá ke snížení množství kolagenu.
S přibývajícím věkem dochází ke zpomalení jeho tvorby. Tento degenerativní proces stojí za příznaky stámutí, jako jsou vrásky a bolesti kloubů. Nedostatek kolagenu může být také příčinou štěpení či lámání nehtů.
Hydrolyzovaný mořský kolagen je lehce stravitelný a rychle se v těle dostane všude tam, kde je třeba. Velmi dobře na sebe váže vodu a udržuje tak pleť hydratovanou a pružnou i s přibývajícím věkem. ,
Působí zevnitř, tudíž dodává potřebnou pružnost i hlubším vrstvám pokožky. Učinkuje tedy i tam, kam drahé krémy proti vráskám nebo vyhlazování laserem nedosáhnou.
Kolagen v prášku je chuťově neutrální a výborně se rozpouští ve vodě. Při konzumaci kolagenu je pro optimální účinek důležitý správný přísun vitaminu C. Ten mění kolagen na využitelný protein.

Dávkování

2 lžíce kolagenu vmíchejte do 200-300 ml vody nebo jiného nápoje (teplého nebo studeného) a vypijte.
TIP! Prášek lze rovněž přisypat do jogurtu, smoothie, kaše, polévky nebo omáčky.
Doporučené dávkování: 10-20 g denně (2-4 lžíce).

Kontraindikace

Alergeny: Může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.

Fakta

Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy musí použití přípravku konzultovat se svým lékařem.

Složení

100% hydrolyzovaný mořský kolagen

Příbalový léták