Panthenol 40mg—60 tobolek

Doplněk stravy. Kyselina pantothenová je látka ze skupiny vitaminů B. Přípravek zabezpečuje přísun kyseliny pantothenové do organismu. Přispívá k normální mentální činnosti.

Cena vč. DPH
173 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594009623718 | Zbozi: 18101580

Popis produktu

Doplněk stravy. Kyselina pantothenová je látka ze skupiny vitaminů B. Přípravek zabezpečuje přísun kyseliny pantothenové do organismu. Přispívá k normální mentální činnosti.

Účinné látky

DEXPANTHENOLUM

Užití

Kyselina pantothenová je látka ze skupiny vitaminů B. Přípravek zabezpečuje přísun kyseliny pantothenové do organismu. Přispívá k normální mentální činnosti. O účincích obsažených látek se poraďte se svým lékarníkem. Není určeno pro děti do 3 let.
Nenahrazuje pestrou stravu.

Dávkování

1krát denně 1 kapsli spolknout a zapít dostatečným množstvím tekutiny.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Není určeno pro děti do 3 let.

Fakta

Panthenol, respektive kyselina pantothenová, jsou nezbytné pro udržení zdravé pokožky, při prevenci vzniku a rozvoje vrásek a dalších projevů stárnutí kůže. Podporuje také zadržování vody v pokožce, tedy její hydrataci. Velice významný je i jeho pozitivní vliv na růst a zdraví vlasů a rovněž nehtů. Jeho nedostatek se významně projeví na kůži — snížením pružnosti, rychlejším stárnutím kůže, svraskáváním a rozvojem vrásek, a na vlasech — zhoršením jejich kvality, ztrátou lesku a větší lámavostí.
V dermatologii a v kosmetických přípravcích se využívá protizánětlivých, hydratačních a regeneračních vlastností panthenolu a jeho schopnosti stimulovat růst epiteliálních buněk.
Panthenol má i účinky protizánětlivé, které se nejvíce projeví při aplikaci přípravků s obsahem panthenolu po slunění. Důležitá je i koncentrace - prokazatelně účinné jsou přípravky s obsahem panthenolu od 1% a účinek se zvyšuje do obsahu 5.

Poznámka

Dr. Můller Pharma s.r.o. nabízí širokou řadu přípravků pro péči o pleť, vlasy, rty, (s obsahem Panthenolu, Tea Tree Oil, Ichthammolu, Coenzymu 10, Vitaminu E atd.), bylinných sirupů proti kašli, řadu pro péči o pokožku diabetiků, doplňků stravy apod.
Údaje o firmě www.muller-pharma.cz

Příbalový léták