Stimulen—60 tablet

STIMULEN je výlučně přírodní přípravek. Osahuje extrakty ze Serenoa repens (saw palmetto) , Turnera diffusa (damiana) a z hlízy Discorea villosa. Pro dosažení optimálních výsledků se doporučuje přípravek užívat několik měsíců.

Cena vč. DPH
105 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594026360573 | Zbozi: 18103260

Popis produktu

STIMULEN je výlučně přírodní přípravek. Osahuje extrakty ze Serenoa repens (saw palmetto) , Turnera diffusa (damiana) a z hlízy Discorea villosa. Pro dosažení optimálních výsledků se doporučuje přípravek užívat několik měsíců.

Užití

STIMULEN je výlučně přírodní přípravek,
Jam vlnatý (Dioscorea villosa) zvyšuje komfort při menopauze především snížením nepříjemných průvodních příznaků jako jsou návaly tepla, pocení, nepokoj a podráždění.
Damiána pravá (Turnera diffusa) má pozitivní vliv na sexuální zdraví, pomáhá udržovat dobré sexuální vztahy. Podporuje duševní pohodu a poznávací (kognitivní) činnosti a tím potlačuje stres. Přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti.
Palma sabalova (Seronea repens) pomáhá udržovat normální funkce reprodukčního systému.

Dávkování

Dospělí 2-3 tablety denně.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Při doržení doporučeného dávkování nejsou známy žádné nepříznivé vedlejší účinky použitých bylinných produktů.

Fakta

Všechny účinné látky jsou přírodního původu.
Výrobek neobsahuje konzervační látky, syntetická barviva ani aromata.
Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy.
Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy.
Nepřekračovat doporučenou denní dávku.
Ukládat mimo dosah dětí!

Poznámka

Společnost Naturvita a. s. Veselá patří rozsahem svého sortimentu k významným producentům potravních doplňků v České republice.
Při vývoji nových výrobků společnost zohledňuje nejnovější poznatky v oblasti zdravé výživy a spolupracuje se specializovanými zdravotnickými pracovišti. Výrobní provozy se nacházejí v obci Veselá přibližně 10 km na východ od krajského města Zlín.
Celý sortiment je prodáván v síti lékáren a prodejen s výrobky pro zdravou výživu.
Základní snahou společnosti je produkce kvalitních a cenově dostupných výrobků s vysokou užitnou hodnotou pro zákazníka.

Složení

Mikrokrystalická celulóza. iosforečnan vápenatý (plnidla), inulin, serenoa, damiana, dioscorea, stearan hořečňatý (plnidlo).
Údaje o firmě www.naturvita.cz

Příbalový léták