JML CalMaZin (Ca 333.3 Mg 133.3 Zn 8.3)—108 tablet

Přípravek obsahující kombinaci Vápníku,Hořčíku a Zinku.Tyto minerály jsou potřebné např.pro udržení normálního stavu a funkce kostí,zubů a svalů,pro podporu energetického metabolismu,ke snížení únavy a vyčerpání,pro normální funkci imunitního systému aj.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595158600148 | Zbozi: 18111329

Popis produktu

Přípravek obsahující kombinaci Vápníku,Hořčíku a Zinku.Tyto minerály jsou potřebné např.pro udržení normálního stavu a funkce kostí zubů a svalů,pro podporu energetického metabolismu,ke snížení únavy a vyčerpání,pro normální funkci imunitního systému aj.

Účinné látky

Vápník
Hořčík
Zinek

Užití

Minerálový přípravek obsahující kombinaci Vápníku 333,3 mg; Hořčíku 133,3 mg a Zinku 8,3 mg. Tyto minerály jsou potřebné např. pro udržení normálního stavu a funkce kostí, zubů a svalů, pro podporu energetického metabolismu, ke snížení únavy a vyčerpání, pro normální funkci imunitního systému aj.

Dávkování

1-2 tablety denně.

Fakta

Vápník, hořčík a zinek patří k základním minerálním látkám, které jsou nezbytné pro život každého organismu. Jsou běžnou součástí potravin ve variabilním množství a v různé chemické formě. Vyvážená strava zajišťuje pro člověka za běžných okolností uspokojivý příjem jednotlivých minerálů. Během života se však každý z nás dostává do situací, kdy ani ideální výživa není schopna v dostatečné míře pokrýt požadavky organismu. Hrozí pak jejich nedostatek s možným poškozením tkání nebo významným zhoršením jejich regeneračních schopnosti. Pro tyto situace je vhodné zajistit dodávku všech tří životně důležitých minerálů ve formě tablet CalMaZin, v nichž jsou obsaženy ve vyváženém množství a v chemické podobě umožňující jejich maximální využitelnost a dostupnost při optimálním vstřebávání ze zažívacího ústrojí.

Příbalový léták